Máris izgulni kellett a Team USA-ért

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 31. 00:11
Hajszál híján hosszabbításra kényszerült az Egyesült Államok kosárlabda-válogatottja Brazília ellen a törökországi vébén, végül a 70-68-as győzelemmel megváltotta belépőjét a nyolcaddöntőbe. Az argentinok is továbbjutottak, miután Angolát leckéztették. Németországot elpáholta Ausztrália.


Három másodeperccel a vége előtt két ponttal vezetett a Team USA Brazília ellen, de két brazil büntetődobás még hátravolt. Huertas mindkettőt elrontotta, ahogy Leandro Barbosa is a meccs utolsó dobását. Fellélegezhettek az észak-amerikaiak, 70-68-ra nyertek.

A brazilok végig tartották a lépést, a félidőben csak három ponttal maradtak el riválisuktól, a vártnál komolyabb elrenállást tanúsítottak a fiatal játékosokkal utazó, olimpia bajnokait nélkülöző Egyesült Államok ellen, amely 16 éve áhítozik a vb-címre. Kevin Durant volt a legeredményesebb 27 ponttal, Chauncey Billups (15) és Derrick Rose (11) követte a sorban. A túloldalon Vinicius fogott ki jó napot (16). Nehezen született meg a siker, de annál édesebb az íze, nem mellesleg ezzel be is biztosította továbbjutását Mike Krzyzewski együttese.

Argentína Luis Scola vezetésével intézte el Angolát (91-70), a szerbek elleni hősies, kétszeri hosszabbítás után született diadal sokat kivehetett a németekből, mert Ausztrália felmosta velük a padlót (78-43).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu