A Király hazatér az NBA-ben!

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2014. július 11. 21:03
Négy szezon után elhagyja a Miami Heatet, és visszatér a Cleveland Cavaliers csapatához LeBron James, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szupersztárja.


A 29 éves játékos június végén közölte a floridaiakkal, hogy szabadügynök lesz, azaz új csapatot kereshet magának, illetve új megállapodást is köthet a Heattel. Az eredetileg 2016-ig szóló miami kontraktusa alapján 20,5 millió dollárt keresett volna a következő szezonban.

A játékos a Sports Illustrated magazinnak pénteken elmondta, hogy ismét első NBA-csapatához ír alá, amelyet 2003 és 2010 között erősített, és 2007-ben döntőbe vezetett.

A világsztárt visszahúzta szíve szülőföldjére, ÉK-Ohióba, születendő gyermeküket ott szeretnénk felnevelni feleségével. "Nem lesz könnyű menet, de elfogadtam a kihívást. Szeretnék már a következő évben bajnok lenni, ugyanakkor a realitást talaján kell állnunk, türelmesnek kell lennünk" - nyilatkozta King James.

A 203 centis kosaras a Miamival minden évben bejutott a nagydöntőbe. A Heat két éve és tavaly bajnoki címet szerzett, míg 2011-ben a Dallasszal, idén pedig a San Antonióval szemben alulmaradt a fináléban.

Címkék: lebron_james
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu