A bajnok 97 ponttal verte a Ceglédet

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 11. 19:55
A várakozásnak megfelelően fölényesen verte a Cegléd együttesét a bajnok MKB Euroleasing Sopron a női kosárlabbda NB I 4. fordulójában. A különbség csaknem 100 pont lett az egyoldalú mérkőzésen.


KOSÁRLABDA. NB I, NŐK.
MKB Euroleasing Sopron-Ceglédi EKK 147-50 (36-14, 29-13, 43-6, 39-17) Sopron, NB I-es női kosárlabda mérkőzés, 700 néző. V: Cziffra, Jakab.
Sopron: HADARICS 12/6, HONTI 14/3, HOLT 24/3, MILOVANOVICS 14/6, HORTI 19. Cs: Horváth Zs 6., EÖRDÖGH 16, MACLEOD 21/6, HORVÁTH L. 13/3, Vágvölgyi 4, Tajkov 4. Edző: Székely Norbert.
Cegléd: Halmi 2, Orbán 9, Gál, Hegedűs 6, Tiba 9/3. .Baksa 8/3, Szabó B., Lukács 4, Nagy N. 9/3, Lakatos. Edző: Földi Sándor.

 

Nekiesett a bajnok a fiatal, és emellett igen megilletődött ceglédi csapatnak, már a 3. percben 14-2-re vezetett. Annak ellenére, hogy látszott: nincs egy súlycsoportban a két együttes, az MKB űzte, hajtotta ellenfelét, s próbált minél nagyobb sebességel kosarazni. A ceglédiek lelkesen játszottak, bejött nekik egy-egy ügyes megoldás.

Nagyobb ellenállást azonban nem tudtak kifejteni a nyomasztó magassági és tudásbeli fölényben játszó soproniakkal szemben.

A második negyedben folytatódott az egyoldalú játék, az amerikai Holt-on is látszott, kezd beilleszkedni a soproni csapatba.

Szünet után is egészen más sebességi fokozatban kosarazott a két együttes, időnként már cifrázták is a soproniak a játékot. Az erejével egyre inkább elkészülő vendégcsapatnak már alig sikerült valami. Az MKB Euroleasing már a harmadik negyedben elérte a 100 pontot, és a végül a vártnál is könynebben nyerte meg a találkozót.

 

EDZŐSZEMMEL:
Székely Norbert: - Megtiszteltük az ellenfelet azzal, hogy a legjobbunkat nyújtottuk ellene, de a mai mérkőzés híven tükrözi a magyar kosárlabda viszonyait. Nehéz ilyen mérkőzésekre motiválni a csapatot.
Földi Sándor: - Gratulálok a Sopronnak, nagyon jó klubot alakított ki. A pályán is kijött, hogy az, hogya hazaiak költségvetése negyvenszerese a mienknek. Annak örülök, hogy nem sikerült a zsaroló erőpolitikával, a bojkottal való fenyegezőzéssel kényszerhelyzetbe hozniuk a többi csapatot, ezzel öngólt rúgtak..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu