Kiscsicsó ezúttal nem segíthetett

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 11. 22:21
Torokszorító pillanatok voltak. Miközben a Sapa Fehérvár AV 19 játékosai a Graz elleni idénynyitó előtt melegítettek, Palkovics Krisztián szinte robinsoni magányában terelgette a pakkot. Egyedül érezte magát… Aztán amikor egy szurkoló a kezdés előtt levette magáról és a magasba emelte a 19-es számú mezt, sokak szemébe könny szökött. A fehérváriak Ifj. Ocskay Gábor születésnapján kezdték az EBEL idei szezonját.


Az összegyűlt 3500 ember közül persze Ocskay Gábor szakosztály-igazgatónak volt a legnehezebb:

„A nagyfiam ma lenne harmincnégy éves. Rettentően féltem ettől a naptól, szeptember tizenegyedikétől, hiszen éppen ekkor kezdődik az idei szezon. Szívbemarkoló lesz” – nyilatkozta a fehérvári jégkorong első embere.

A Graz elleni első hazai bajnokin a sportvezető mellett Palkovics Krisztiánnak is küzdenie kellett. Ám ezúttal a védőknél sokkal nehezebb feladat elé állította a sors: „ikertestvére” nélkül indult csatába.

„Rengeteg fájó emlékezés volt már – mondta letörten Palkovics -, különösen a tiszteletére rendezett emléktornán éreztük magunkat pocsékul, így azt mondom: nem szabad erre fognunk a vereséget. Menni kell tovább, bármilyen fájdalmas is nélküle.”

A mérkőzés aztán csak a 19. percig alakult a Sapa Fehérvár AV 19 szája íze szerint, hiszen Sofron góljára ekkor Woger válaszolt, majd Oraze, Lange, Healey, s egy Woger-duplával 6-1-re győzött a Graz.

Kiscsicsó sajnos fentről sem tudott segíteni...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu