„Schumacher nem turista”

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 23. 11:07
Bernie Ecclestone védelmébe vette a visszafogottan teljesítő Michael Schumachert. A Formula-1 mindenható ura szerint csak idő kérdése, mikor nyer ismét futamot a hétszeres világbajnok pilóta. Ralf szintén bízik bátyjában.


 


Az F-1-be az idén visszatért Michael Schumacher nem remekel, az eddig négy futamon mindössze tíz pontot szerzett. Bernie Ecclestone mégsem írja le.

„Bárki, aki Michaelt kritizálja, nagyon rosszul teszi. Többet érdemel annál, minthogy pálcát törjünk felette már a szezon elején – állt ki Schumi mellett a Száguldó Cirkusz tulajdonosa a Guardian brit lapban.

„Idő kell, amíg visszaszokik a Formula-1 légkörébe, felveszi a ritmust, és alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez.”

Ecclestone úgy véli, Schumacher nem turista a boxutcában, és hiszi, rövidesen a pódium tetején látja viszont a németet.

Michael Schumachert az öccse, Ralf is a védelmébe vette, aki egyáltalán nem várt kiemelkedőbb teljesítményt a hétszeres világbajnoktól.

„Hatalmasok a várakozások vele szemben, de hároméves kihagyás után senki sem várhatja, hogy ott folytatja, ahol abbahagyta. Ő is jobb eredményeket várt magától, de nemsokára belelendül, efelől ne legye senkinek kétsége” – biztatta bátyját az egykori F-1-es versenyző a Bildnek nyilatkozva.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu