Korábbi mentora is beszólt Schuminak

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 23. 19:47
Hol vannak már a gyönyörű benettonos aranyévek??? Ez a költői kérdés vetődik fel az emberben, mikor elolvassa Flavio Briatore nyilatkozatát. A száguldó cirkuszból tavaly kitiltott olasz üzletember ugyanis kritizálta egykori versenyzőjét, feleslegesnek tartja a hétszeres világbajnok Michael Schumacher visszatérését.


 

A német ikon szereplését hatalmas várakozás előzte meg, a Mercedes GP nagyrészt miatta alakult meg a tavaly két világbajnoki címet szerző Brawn GP utódjaként. A legenda eredményei azonban messze elmaradtak a remélttől, ráadásul szinte minden futamon alulmaradt csapattársával, Nico Rosberggel szemben.

„A szerződés pillanatában biztosan azt gondolta, hogy jó döntést hozott! Én viszont azt gondolom, hogy már az első teszt során rájött, hibát követett el” – jelentette ki Flavio Briatore.

Schumi népszerűsége ugyan töretlennek látszik, de egyre többen érzik úgy, nem tölti ki a 2012-es szezon végéig szóló szerződését. A német klasszis és a Mercedes GP több vezetője is cáfolta a közelgő visszavonulás lehetőségét, sőt! A korábbi Ferrari-sztár állítja, jövőre már ismét a közvetlen élmezőny tagja lesz, futamgyőzelemért és a világbajnoki címért is megküzdhet.

„Az első komolyabb teszt alatt megérezhette, milyen pokolian gyorsak a fiatalok! Negyvenegy évesen már tarthatod a lépést Rosberggel és a többi sráccal sem” – tette hozzá a Benetton és a Renault korábbi csapatfőnöke.

Flavio Briatore volt az olasz csapat vezetője, amikor Michael Schumacher 1994-ben és 1995-ben világbajnok lett. Utána is kiváló volt a kapcsolatuk, nagy kérdés, egy ilyen kritika után változik-e a helyzet…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu