A Force India is bemutatta új autóját

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 9. 11:04
Kedd délelőtt a Formula-1-es csapatok közül utolsóként a Force India is bemutatta legújabb fejlesztésű járgányát. A legutóbbi kilencedik istállónál új reményeket és merészebb terveket csomagoltak megújult köntösbe.


A silverstone-i gárda a 2009-es versenyévben megszerezte első pole pozícióját, egyszer pedig felért a dobogó harmadik fokára. Az istálló a kilencedik helyen végzett a bajnoki összetettben.

„Célunk továbbmenni azon az ösvényen, amire a tavalyi szezon végén rátérnünk, amikor kiválóan teljesítettünk" – mondta Vijay Mallya a VJM03 keddi bemutatóján. - A 2009-es egy kivételes szezon volt számunkra. Egy dobogós helyezés, egy pole pozíció, egy versenyben futott leggyorsabb kör, öt első tízből való indulás, és 13 pont.”

A vezető hozzátette, az elmúlt szezonban rengeteget tanultak tanultak, minek k,mövetkeztében egy érettebb, jobb csapattá váltak.

„Egy dobogós helyezést már szereztünk, de bízom abban, hogy jövőre ilyenkor több pontról beszélhetek. Magabiztos vagyok, hogy ezt sikerül elérnünk, és egyébként is, mért ne helyeznénk magasabbra a mércét?”

A csapat főtervezője, Mark Smith szerint az új autó az előd továbbfejlesztése: a VJM02 fantasztikusan fejezte be a tavalyi évet, így kiváló alapul szolgált az idei modellhez. Sokat tettek azért is, hogy a jövőre már tiltólistás dupla diffúzor elősegítse a még nagyobb leszorító erőt. Számukra talán ez volt a legfontosabb lépés a még szebb jövő reményében. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu