Videón a városlődi ralibaleset! (18+)

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 22. 17:02
Szombaton délután Városlődön egy amatőr raliviadalon a kordonon kívül álló nézők közé csapódott egy versenyautó, miután a versenypálya szakaszát képező Kossuth utcában eddig ismeretlen okból irányíthatatlanná vált. Az incidensről felvétel készült, amely felkerült az internetre.


Egy idős férfi hasi, mellkasi, gerinc és fejsérüléseket szenvedett, a Veszprémi Kórházban tartják mesterséges kómában. A másik súlyos sérült állapota már kielégítő.

Keresik a felelősöket, az Ajkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Azt vizsgálják, miért hibázott a sofőr, körültekintően jártak el a rendezők a verseny előtt, állhattak-e ott a nézők, ahová a Volkswagen Gold becsapódott. Az első vélemények szerint műszaki hiba lehet a háttérben, vagyis egy fatális véletlenről van szó.

VIDEÓN, AHOGY A PRESSZÓ TERASZÁBA CSAPÓDOTT A KOCSI (18+)

HÁROM HETE, NAGYVÁZSONYBAN IS KEVÉSEN MÚLOTT A TRAGÉDIA

AZ AUTÓSPORT SZÖVETSÉG KÖZLEMÉNYE

Az MNASZ vezetősége és tagsága sajnálattal értesült arról, hogy a hétvégén súlyos kimenetelű baleset történt a szövetség által kiírt Amatőr Rallye Kupa versenysorozat keretei között megrendezett városlődi amatőr rallye futamon.

Az MNASZ Elnöksége és vezetősége nevében szeretnénk azt a reményünket kifejezni, hogy a baleset során megsérült nézők mielőbb és maradéktalanul felépülnek sérüléseikből.

A 2013. október 19-én, a városlődi amatőr rallye versenyen történt baleset körülményeinek kivizsgálására Gyulay Zsolt elnök Úrral egyeztetve Móczár Péter Alelnök Úr felkérte dr. Szél Attilát, hogy szakértőként folytassa le a balest körülményeinek teljeskörű kivizsgálását és a vizsgálat eredményét 2013. október 25-ig terjessze elő, melyet követően a vizsgálat megállapításait az MNASZ honlapján közzétesszük.

Címkék: rali
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu