„Vettel aláír a Ferrarihoz”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 27. 10:21
Nem csak Fernando Alonso győzelme, hanem egy átigazolási pletyka is megdöbbentette az F1 világát a napokban, még ha nem is először kapott szárnyra. Az Italia 1 csatornán már tényként közölték, hogy Seba Vettel a Ferrarinál folytatja 2014-től.


Az olaszországi hírek szerint hároméves, összesen 45 millió eurót garantáló szerződést kapna Vettel, érkezéséig pedig éppen jelenlegi csapattársa, Mark Webber tölthetné be a Massa esetleges távozása után keletkező űrt a maranellóiaknál.

Az ismert szakírótól, Giorgio Terruzzitól származik az információ, de már a brit sajtóban is láttak napvilágot találgatások ezügyben.

Három keresztül lehetne tehát Fernando Alonso csapattársa a most 24 éves német. A spanyol világbajnok éppen a közelmúltban nyilatkozta, hogy sem Vettellel, sem Hamiltonnal nem lenne gondja ferraris csapattársként.

A Vörös Bika vezetői rendre hangoztatják, Seba addig náluk marad, amíg sikerre esélyes autóval versenyezhet, de a német nem is tagadja, hogy a Ferrariról álmodik, a Ferrari pedig róla...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu