Talmácsié a 11. rajtkocka Brnóban

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 21. 21:51
Talmácsi Gábor 12 kört teljesített, a második boxkiállást követően sikerült javítania tegnapi legjobbján, és 2.04.224-es idővel megszerezte eddigi legjobb rajtpozícióját a Superbike sorozat B-ligájának számító Supersport-világbajnokságon.


A Supersport kategória száraz pályán kezdte a mai első tréninget, amit a Superstock mezőnye még nem mondhatott el, mivel az éjszaki eső miatt reggel még nedves volt az aszfalt. Talmácsiék a második szabadedzésen több beállítást is kipróbáltak és nagyon sok hasznos információra tettek szert. A délutáni
időmérő nem a szokásos menetrend szerint zajlott, mivel a superpole során történt egy komoly bukás és hosszas munkálatokra volt szükség, hogy az aszfaltot letakarítsák és a versenyzőket újra felengedjék a pályára. Mindezek következtében a Supersport kategória második időmérőjének kezdése több mint
egy órát csúszott.

Talmácsi 12 kört teljesített és a második boxkiállást követően sikerült javítania tegnapi legjobbján, és 2.04.224-es idővel megszerezte eddigi legjobb rajtpozícióját. Az első sorból Sofuoglu, Cluzel, Foret és Parkes indulhat holnap a 18 körös versenyen, melyet az Eurosport élőben közvetít 13.30 órától.

Talmácsi Gábor értékelése:
Úgy érzem, hogy amit csak lehetett kihoztam a motorból. Az elején kicsit megzavart, hogy a köridőmérőm nem a valós időket mutatta, majd az edzés közepén el kezdett az eső is szitálni. A motorbalance még nem az igazi. A kanyarok bejáratánál sajnos folyamatosan elmegy a Hondám hátulja, de tudjuk, hogy mi okozza a problémát, amin változtatni fogunk a holnapi bemelegítő edzésen. A 11. hely az eddigi legjobb rajtpozícióm, aminek örülök, és ez is mutatja, hogy versenyről versenyre folyamatosan fejlődünk. Nagyon várom a futamot, ami köztudott, hogy mindig egészen más, mint egy tréning.

Rajtsorrend:
1. K. Sofuoglu (2.03.217)
2. J. Cluzel (2.03.219)
3. F. Foret (2.03.297)
4. B. Parkes (2.03.379)

11. Talmácsi Gábor (2.04.224)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu