Talmácsi: Ez életem raliautója!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. április 6. 17:36
Talmácsi Gábor és csapata, a Maricsek Racing Team tegnap Kisvaszar és környékén járt. Egy egész napos teszten vannak túl, mely alkalmával Gábor már az éles versenyautójával ismerkedett. Minden ideális volt a tréninghez: kiváló volt az idő, felkészült mérnökök és szerelők voltak a segítségre. A csapat nagyon precízen és célirányosan választotta meg a teszt útvonalát is, mely kicsiben ugyan, de tartalmazott minden olyan nehézségű kanyarkombinációt, melyekkel Talmácsi majd a bajnokságban is találkozik. A 2 kilométeres szakaszon oda-vissza folyt a száguldás.


Többféle gumit és beállítást is kipróbáltak, mely lényege az volt, hogy Gábor minél többet tapasztaljon és érezze az autó viselkedését. A teszt második felében már igazi versenyhangulat alakult ki és a nap végére 114 tesztkilométert könyvelhettek el. Talmácsi Gábor legközelebb a tatabányai rally-túra versenyen ül a volán mögé, melyre ezen a tréningen maximálisan felkészítették a versenyautót.

Így látta Talmácsi Gábor: “Tökéletes teszt volt. Életem eddigi legjobb rallyautója ez a Mitsubishi Lancer Evo IX-es. Nagyon jól működtek már az alapbeállítások is, de képesek voltunk még rajta finomítani, aminek köszönhetően kiválóan viselkedett az autó. Úgy érzem, hogy ezzel a teszttel még közelebb kerültem a rallyzáshoz. Nagyon sokat csiszolódtam és rengeteg új tapasztalatra tettem szert. Az autó nagyon jól mozog, érzem a határokat.  Egy igazi profi stáb volt a segítségemre, akikkel nagyon jó volt együtt dolgozni. Ezzel a lendülettel fogok indulni az április 21-22-i tatabányai futamon, melyet már nagyon várok.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu