„Olyan jó vagyok, mint Vettel!”

Létrehozva: 2011. december 6. 18:19
Az eredmények azért nem ezt mutatják…Az keveseket sokkolna, ha Fernando Alonso, Jenson Button vagy Lewis Hamilton mondaná…De arra azért sokan felkapják a fejüket, ha egy olyan versenyző hasonlítja magát a kétszeres világbajnokhoz, aki eddig csak dobogós helyezéseket ünnepelt a száguldó cirkuszban.


Bő másfél hete fejeződött be az idei F1-es szezon, azóta rengeteg összegzés látott már napvilágot, a klasszisok mostanság a pihenéssel és a különböző díjátadókkal foglalatoskodnak. Timo Glock viszont úgy érzi, nem árt, ha meghökkentő véleménnyel rázza fel a szurkolókat.

„Tudom, hogy olyan jó versenyző vagyok, mint Seb! Ha mindketten a Red Bullban versenyeznénk, akkor csak a napi forma döntene kettőnk között” – jelentette ki Glock a Kölner Expressnek.

A 29 éves pilóta eddig 72 versenyen szerepelt, 51 pontot gyűjtött. Háromszor állt dobogóra. Versenyzett a Jordannél, a Toyotánál, a legutóbbi két szezont pedig a harmatgyenge Virginnél töltötte.

„Nemrég megkérdezték tőlem a korábbi toyotás szerelők, hogy miként motiválom magam, ha tudom, csak a 20. helyért küzdhetek. Egyszerű: mindig eltökélt és elszánt vagyok, ha beülök az autóba. Az utolsó méterig hajtok, még akkor is, ha egy rosszabb kocsival jutok szóhoz…”

Sokan vélik úgy, hogy a Virginhez hasonló csapatoknak nincs helye az F1-ben, de Glock másként vélekedik.

„Előbb-utóbb sokkal jobbak leszünk. Biztosan előrelépünk azzal, hogy együttműködhetünk a McLarennel. A McLaren nevéhez világbajnoki címek és futamgyőzelmek kapcsolódnak. Ez mutatja, mi a célja a csapatunknak…”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu