Megvan Vettel csapattársa, aki nem Kimi

Létrehozva: 2013. augusztus 18. 15:48
Német sajtóértesülés szerint nem Kimi Räikkönen, hanem az ausztrál Daniel Ricciardo lesz jövőre a háromszoros világbajnok Sebastian Vettel csapattársa a Formula-1-es Red Bullnál.


 

A Sport Bild internetes kiadásának vasárnapi híradása szerint a 24 éves pilóta váltja honfitársát, a távozó Mark Webbert. A jelenleg a Toro Rossónál - a Red Bull fiókcsapatában - szereplő Daniel Ricciardót maga Dietrich Mateschitz istállótulajdonos kérte a német sztár mellé, így Sebastian Vettelhez hasonlóan végigjárhatja az osztrák energiaital-gyártó utánpótlás-programját.

Az ausztrál "felemelése" egyben azt jelentené, hogy nem a sokak által a másik Red Bull-pilótaülés első számú várományosának tartott Kimi Räikkönen lett a befutó. A világbajnok finn versenyző idén a Lotust erősíti, és a második helyen áll a vb-pontversenyben Vettel mögött. A Red Bull Racing egyelőre nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni az értesülést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Red Bull: Webber már látja az utódját
Mark Webber a hétvégi Brit Nagydíj előtt jelentette be, hogy szezon végén elhagyja a Formula-1-et. Csapata, a Red Bull már keresi az utódját, egyelőre három jelölt van az üresedésre, közülük az ausztrál egyet személyesen is...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu