Megműtötték a MotoGP magyar szereplőjét

Létrehozva: 2011. november 29. 12:22
Sikeres térdműtéten esett át a gyorsasági motoros-világbajnokság magyar versenyzője, Sebestyén Péter. A fiatalemberre egy hónapos kényszerpihenő vár – közölte a menedzsment.


Sebestyén egy évvel ez előtt egy edzés során bukott és szenvedett balesetet. A 2011-es szezont fájó térddel csinálta végig, ami nem akadályozta abban, hogy teljes erőbedobással dolgozzon.

„A csapatfőnököm Stefano Favaro segített abban, hogy a jövő évi szezon kezdete előtt megoldódjon ez a probléma – mondta otthoni lábadozása alatt Sebestyén Péter. - Az orvosok négy hét pihenőt írtak elő, és ugyan még csak az elején tartok, de már most nehezen bírom az ágyban fekvést. Úgy gondolom, két-három hét múlva kiszállhatok az ágyból és mankóval elkezdhetek közlekedni. A kényszerpihenő után kezdődik a gyógytorna időszaka, amely átvezet a következő versenyekre való felkészülésre.”

A fiatalember elárulta: nagy öröm számára, hogy rengetegen kívántak jobbulást, és olyanok is telefonálnak, akikre nem is számított.

„Családom mindenben segít, ahogy mankóval el tudok indulni iskolába, apukám fog majd autóval szállítani. A sport mellett számomra fontos, hogy a tanulásból se maradjak ki. Bízom abban, és azért fogok dolgozni, hogy a jövő év szezonkezdetre ismét        100%-ossá váljon a teljesítményem, és semmi ne akadályozzon meg abban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu