Massa és a Ferrari hosszabbított

Szerző: SHLétrehozva: 2012. október 16. 17:57
A Ferrari Formula-1-es istálló kedden hivatalos közleményben tudatta, hogy egy évvel meghosszabbította Felipe Massa év végén lejáró szerződését. A brazil pilóta fellélegezhet, de meg kell emberelnie magát, hogy 2013 végén ne adják ki az útját.


 

Felipe Massa meglehetősen gyatrán kezdte a szezont, és bár az utóbbi néhány futamon jelentősen javultak az eredményei, erősen kérdéses volt, hogy meghosszabbítják-e a rövidesen lejáró szerződését.

A brazil versenyző azonban most hátradőlhet, a Ferrari ugyanis kedden bejelentette, a csapat összetétele nem változik a következő évadban.

Massa az istálló hivatalos honlapjának nyilatkozva fogadkozott, hogy még ennél is többet kihoz magából a 2013-as versenyévben.

„A csapat és valamennyi szurkoló biztosra veheti, minden erőmmel azon leszek, hogy a Scuderia elérje az összes kitűzött célt jövőre, akárcsak az elmúlt években.”

Csapattársa, a 2016-ig kontraktussal bíró Fernando Alonso a Twitteren üdvözölte a megállapodás létrejöttét, és örül, hogy lezárult a huzavona.

„Nagyon boldog vagyok, hogy további egy évig Felipe Massa csapattársa lehetek! Biztos vagyok benne, hogy mi vagyunk a legjobb csapat.”

Massa legjobb eredményét 2008-ban érte el, mindössze néhány méteren múlt, hogy Lewis Hamilton mögött csak második lett a világbajnoki pontversenyben.

Címkék: Felipe Massa
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu