Elege van Valentino Rossinak

Szerző: SHLétrehozva: 2012. április 10. 15:16
Pályafutása talán "legsötétebb" időszakát éli át mostanság Valentino Rossi, aki az időmérőn elért 12. helyezés után a vasárnapi éjszakai futamon sem tudott sokat javítani Katarban, 34 mp hátránnyal a 10. helyen ért be Ducatijával. A Moto GP-ben hétszeres világbajnok kifakadt: "ez így teljesen reménytelen".


Bár a csapatfőnök Vittoriano Guareschi szerint a Ducati Desmosedici GP12  többre képes, mint, amit Nicky Hayden hatodik helye jelez, Valentino Rossi semmi jóra nem számít ebben az évben, ami előrevetítheti a szakítást.

"Dupla olyan rosszul teljesítettünk, mint tavaly, amikor hetedik lettem 16 másodperc hátránnyal. Nem ezt a motort akartam, nem vagyok mérnök, nem tudom a megoldást, csak jelezni tudom a problémát. Nem látom a kiutat. Barbera durva támadása után, amikor kicsúsztam, arra gondoltam, kimegyek a boxba, és befejezem. Nem tudok ura lenni ennek a motornak, nem érzem a gépet, a váz legalább stabilabb, de még Haydent sem tudtam megközelíteni. Ő hatodik lett, de ez nem vigasztal, nem azért vagyok itt, hogy a helyezésekért küzdjek, ott akarok lenni a dobogón."

Rossi 2011-es váltása óta kudarcot kudarcra halmoz az olasz istállóval, egyedül Le Mansban állhatott fel a dobogóra, annak is már vagy egy éve (május 15-én).

Címkék: Valentino Rossi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu