Csalódtak Vettelben és Alonsóban is

Létrehozva: 2014. december 8. 17:11
A Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone „kicsit csalódott" a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelben és a kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonsóban.


A 84 éves brit üzletember elsősorban azért kritizálta a 2010 és 2013 között sorozatban négy vb-címet begyűjtött német pilótát, mert szerinte nem reagált megfelelően arra, hogy idén a Red Bull autói nem voltak eléggé versenyképesek.

Vettel – aki a szezon végén a Ferrarihoz igazolt Alonso helyére – futamgyőzelem nélkül zárta az idényt, csapattársa, az ausztrál Daniel Ricciardo azonban háromszor is a dobogó legmagasabb fokára állt a Red Bull-lal.

„Nagy szurkolója vagyok Sebastiannak, de a viselkedése kicsit csalódást keltő volt, mert legyőzöttként reagált, pedig nem az, s korábban a gondolkodásmódja sem volt ilyen" – írtaEcclestone. A Formula–1 „ura" Vettel új csapatáról, a Ferrariról is ejtett néhány szót, kiemelve, hogy a maranellóiak „elvesztek valahol", s szintén csalódást okoztak.

„Az idény felére Alonso is eljutott oda, ahova Sebastian, ezért benne is csalódtam egy kicsit" – tette hozzá Ecclestone, aki hangsúlyozta, jót tett a szezonnak, hogy a világbajnok Mercedes istálló engedte egymással versenyezni pilótáit, az egyéni vb-címet elhódító brit Lewis Hamiltont és a német Nico Rosberget, ellenkező esetben a brit üzletember szerint „pocsék" lett volna a Formula–1 idei éve.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu