Barrichello 19 év után csapat nélkül

Szerző: SHLétrehozva: 2012. január 17. 14:18
A Williams Formula-1-es istálló 2012-re leszerződtette Bruno Sennát. Mindez azt jelenti, hogy a szintén brazil Rubens Barrichello tizenkilenc év után egyelőre csapat nélkül marad a száguldó cirkuszban.


 

Tizennyolc esztendővel azután, hogy a pilóta nagybátyja, Ayrton Senna halálos kimenetelű balesetet szenvedett a csapat autójában, a "kis" Senna leszerződött a brit istállóhoz.

"Nagyon érdekes érzés lesz annál a csapatnál versenyezni, ahol korábban a nagybátyám is ezt tette - nyilatkozta Senna. - Még akkor is, ha valószínűleg kevesen dolgoztak együtt Ayrtonnal. Örülnék, ha sikerülne feleleveníteni néhány régi szép pillanatot, és bízom benne, hogy ezek mellé újakat is be tudok majd csempészni. Szeretnék jól szerepelni, büszke vagyok arra, hogy brazil lehetek, és azon leszek, hogy tudásom legjavát nyújtsam."

Sir Frank Williams csapatfőnök kiemelte, egy tehetséges fiatalember kerül ismét a volán mögé, és már alig várja, hogy a "kis" Senna ismét bizonyíthasson. Senna február 9-én kezdi meg a tesztelést a csapatnál - ő lesz a második brazil a mezőnyben, a Ferrarinál versenyző Felipe Massa mellett.

Barrichello pedig kiszáll?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu