Hamilton: Jenson egész évben jobb nálam

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 28. 13:32
A 2008-as világbajnok meglepően nyíltan beszélt idei teljesítményéről, amely sok vitára adott már okot. Lewis Hamilton elismerte, több hibát is vétett, ezeket kell kiküszöbölnie ahhoz, hogy javuljanak az eredményei. Sőt! A brit klasszis nem száll vitába azzal, ha valaki jobbnak tartja csapattársa idei produkcióját.


 

Hamilton ebben az évben két futamon győzött, de ennél többször vétett nehezen magyarázható hibát. Nem meglepő, hogy összetettben csak az ötödik helyen áll, már matematikai esélye sincs arra, hogy megelőzze az éllovas, egyben címvédő Sebastian Vettelt. A McLaren másik klasszisa, Jenson Button viszont elméletileg még idén is befuthat…

„Vissza kell nyernem a formámat, javítanom kell az eredményeimen, főleg a legutóbbi négy futamhoz képest” – kezdte a wokingiak ásza.

Hamilton a nyári szünet előtt még nyert Németországban, majd negyedik volt Magyarországon. A három hetes pihenőt követően Belgiumban nem ért célba, Olaszországban negyedik, Szingapúrban pedig az ötödik helyen ért célba. Eközben Button eredményei így alakultak: kiesett/győzött/3./2./2.

„Jenson hihetetlen munkát végez ebben a szezonban! Mindvégig jobb teljesítményt nyújtott nálam, ezt el kell ismernem. Ezen akkor sem tudok igazán változtatni, ha az utolsó öt versenyen én leszek a jobb. Összességében ugyanis övé lesz a pálma” – jelentette ki Hamilton.

Jenson Button a szingapúri futam után 17 péonttal előzi meg Lewis Hamiltont.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu