Button: Ferrari helyett „örökre” McLaren

Létrehozva: 2011. október 5. 12:16
Immár bizonyos: a 2009-es világbajnok még jó darabig, de valószínűleg soha nem lesz a Ferrari versenyzője! A McLaren ugyanis szerdán bejelentette, több évre szóló megállapodást kötött Jenson Buttonnal, aki 2010-ben került a wokingi csapathoz.


 

Nemrég az olasz sajtó ismét megpendítette, Button a 2013-as szezontól már a Ferrari pilótája, Fernando Alonso csapattársa lesz. Ez már biztosan nem valósulhat meg!

„Egyik korábbi csapatomnál sem éreztem ennyire otthon magam, mint a McLaren-Mercedesnél. Négy felejthetetlen győzelmet is velük értem el, most éppen második helyen állok összetettben. Úgy érzem, most vagyok életem legjobb formájában! Ezt csak a megfelelő támogatással érhettem el, a McLarennél pedig minden korábbinál nagyobb és erősebb az elszántság, az elhivatottság” – mondta Button.

A tapasztalt brit versenyző úgy érzi, tökéletes döntést hozott azzal, hogy hosszú távra is elkötelezte magát a wokingiakhoz.

„Nem titok: továbbra is versenyeket akarok nyerni, harcban szeretnék lenni a világbajnoki címért! Hiszek abban, hogy a McLarennél elérhetem a céljaimat!”.

Martin Whitmarsh csapatfőnök kiemelte:Jenson Button emberileg és szakmailag is kiváló versenyző.

„Egyértelműen kijelenthetem: ő az egyik legalkalmasabb és a leginkább tiszteletre méltó versenyzőnk, aki valaha volt, és ennek köszönhetően nagyon elégedett vagyok, hogy továbbra is velünk dolgozik a jövőben. Büszke vagyok arra, hogy a csapatfőnöke lehetek!”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu