A McLarentől érkezik Alonso csapattársa?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 21. 17:18
Hírlapi kacsa vagy egy erősen titkolt valós történet? Ki tudja? Tény, az olasz média ismét arról ír, hogy a 2013-as szezonra megváltozik a Ferrari összeállítása és Fernando Alonso csapattársa a száguldó cirkusz egyik brit világbajnoka lesz.


 

Ez hatalmas szenzáció lenne, hiszen az utóbbi időben a maranellóiak nem alkalmaztak egyszerre két, hasonlóan kiemelkedő tudású versenyzőt. Ha ez a terv összejön, akkor Felipe Massának új csapatot kellene keresnie, de erről már régóta pletykálnak.

Button a 2009-es világbajnokság megnyerése után távozott az azóta már Mercedes GP-ként szereplő Brawn GP-től. A rutinos brit versenyző a McLarennél kötött ki, amellyel eddig öt futamot nyert. Nemrég Martin Whitmarsh csapatfőnök elárulta, a népszerű pilóta jövőre is marad Wokingban.

De a 2013-as szezonról nem ejtett szót a McLaren-vezér, sőt maga JB sem. Ez arra enged következtetni, hogy a felek még alapjaiban sem állapodtak meg arról az idényről.

Meg nem erősített hírek szerint Button nem akar már hosszú távú szerződést kötni a McLarennel, ennek alapján akár össze is jöhet a későbbi, ferraris kontraktus. Massa szerződése a 2012-es szezon végén jár le…

A Jornal da Tarde újságírója, Livio Oricchio úgy tudja, Button szívesen szerepelne 2013-ban a Ferrainál, amely szintén örömmel venné az együttműködést. Majd meglátjuk! De a britnek tudnia kell, nem lesz könnyű dolga Fernando Alonso mellett, igaz most sem egyszerű a feladata Lewis Hamilton társaként.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu