Újra bajnok lett a szexi fitnesszamazon

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2012. február 28. 09:17
A férfiaknál és a nőknél is a címvédő Westbay SC csapata nyerte a hétfő este zárult curling országos bajnokságot, így ez a két együttes képviselheti Magyarországot a decemberi A csoportos Európa-bajnokságon. A korábbi világ-, és Európa-bajnok Béres Alexandra ismét megmutatta.


 

A honi szövetség tájékoztatása szerint a Nagy György, Hall Krisztián, Ézsöl Gábor, Belleli Lajos, Kiss Zsolt és Gazdagh Pál alkotta férfi gárda az ob döntőjében 2-1-re verte a Székesfehérvári CE-Club Aliga alakulatát, a Szekeres Ildikó, Béres Alexandra, Patonai Ágnes, Ádám Boglárka, Páthy-Dencső Blanka összeállítású női együttes pedig 2-0-ra nyerte a finálét az UTE Four-Four ellen.

Tavaly decemberben szintén a Westbay SC két csapata szerepelt magyar válogatottként a moszkvai B csoportos Eb-n, s ott mindkettő kivívta a lehetőséget arra, hogy az idén decemberben, Svédországban sorra kerülő kontinenstornán már a legjobbak között, az A csoportban szerepeljen. Ugyanakkor ahhoz, hogy ez megvalósuljon - a szabályok értelmében - mindkét együttesnek meg kellett nyernie az idei ob-t.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu