Új elnök a röplabdásoknál

Szerző: MTILétrehozva: 2013. április 30. 20:35
Poór Csaba lett a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöke, miután a szervezet keddi tisztújító közgyűlésén 39-16 arányban megnyerte a szavazást a korábbi elnökkel, Tóth Tamással szemben.


Tóth Tamás április 4-én jelentette be, hogy lemond posztjáról, és tisztújító közgyűlést hív össze.
A távozó elnök akkor kifejtette: a vezetőség ezzel a lépéssel azt szeretné, hogy az állami támogatás miatt nagy lehetőségek előtt álló röplabda-társadalomban tisztázódjanak az erőviszonyok, és májustól olyan vezetőség álljon a sportág élén, amelynek egyértelmű a támogatottsága, és garantált a hosszú távú, nyugodt munkavégzése.

"Nem én állítottam magam mellé a röplabdás társadalmat, hanem ők állítottak maguk mellé egy olyan vezetőt, aki tudja képviselni azt a hangot, amelyet közel fél éve hallatnak - mondta Poór Csaba, aki a CME Hungary Zrt. marketing és kommunikációs cég alapítója. - Nagyon sok helyen, ahol jártam, problémák vetődtek fel a szövetség működésével kapcsolatban."

Az új elnök hozzátette: hatalmas segítség, hogy a kormány kiemelt sportágként kezeli a röplabdát, amely így hamarosan komoly anyagi forrásokhoz juthat.

"Hosszú és szisztematikus építkezésnek tesszük meg az első lépéseit. Az, hogy ennyien megjelentek a közgyűlésen, üzenet a kormányzatnak, hogy a magyar röplabdás társadalom újra szeretné építeni önmagát" - mondta Poór. Hozzátette, ha ezt az 500 millió forintot jól használják fel, számíthatnak a kormányzat további támogatására is.

Címkék: röplabda
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu