Póta Georgina lecsúszott az éremről

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 18. 15:56
Póta Georgina vereséget szenvedett a fehérorosz Viktorija Pavlovicstól, így nem jutott be a legjobb négy közé, és lemaradt az éremről egyesben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon. Eredmény: női egyes, negyeddöntő: Pavlovics (fehérorosz)-Póta Georgina 4-0 (5, 12, 9, 7)


A két játékos a csapatverseny során már találkozott egymással, akkor a világranglistán 50. Póta nyert, azaz a védekező stílusú rivális (43.) visszavágásra készült.

Pavlovics kezdte jobban a találkozót, szinte pillanatok alatt hozta az első szettet, a második felvonásban azonban magára talált a 25 éves magyar - aki pénteken a címvédő német Wu Jiaduót búcsúztatta óriási csatában-, de hiába volt két játszmalabdája is, az egyenlítés helyett végül az ellenfél duplázta meg előnyét.

A harmadik szettben Póta 4-8-ról fordított 9-8-ra, Pavlovicsot azonban ez sem törte meg, jól koncentrálva megint csak hozta a játszmát, s ezzel szinte kilátástalan helyzetbe hozta ellenfelét. A magyar versenyző a negyedik - s mint kiderült, utolsó - felvonásban sem találta az ellenszert riválisa játékára, így magabiztos fehérorosz siker lett a vége.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu