Madonna: Nem lesz bimbómutogatás!

Létrehozva: 2012. február 3. 16:33
VIDEÓ! Csak semmi meztelenkedés! Adta ki önmagának a jelszót Madonna, aki kora ellenére is úgy néz ki, mint egy csinos harmincas. A vasárnap esti észak-amerikai profi amerikaifoci-finálé (NFL) nagyszünetében az örökifjú énekesnő lép fel - ám ő nem a mellbimbójával varázsolná el a közönséget.


 

Három nap múlva a nagydöntőjéhez érkezik az idei amerikaifoci-bajnokság, amelynek nagyszünetében Madonna lép majd fel Nicki Minajzsal. A popkirálynő szerint egy álma válik valóra, aki persze nem felejtette el hozzátenni, semmi meztelenkedés nem szerepel a programban.

2004-ben Justin Timberlake és Janet Jackson produkciója közben "véletlenül" kifittyent az énekesnő mellbimbója. Madonna elmondta, ő nem készül hasonlóval.

Tavaly 111 millióan látták a Super Bowlt az Egyesült Államokban, korábban soha, semmit nem néztek egyszerre az országban.

"Egy magamfajta lánynak mindez egy álom beteljesülése - nyilatkozta Madonna. - Több mint huszonöt éve vagyok a szakmában, de még sohasem dolgoztam ennyit, egyszer sem készültem olyan intenzitással, annyira a részletekre figyelve, mint most. Annyit ígérhetek, hogy nem lesz meztelenkedés."

A 46. NFL Super Bowlt Indianapolisban rendezik, amelyen a New England Patriots a New York Giantsszal csap össze.

A BOTRÁNYOS PILLANATOK (Timberlake vs Janet Jackson)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu