Képen törölték az olaszok legendáját

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 15. 12:16
Kínos incidensbe keveredett az olasz sílegendája, Alberto Tomba: az olimpiai és világbajnokot ugyanis csúnyán képen törölte egy orosz turista. Szerencsére a sportember nagyobb sérülés nélkül megúszta az esetet, aki feljelentést tervez az eset után elmenekülő támadóval szemben.


Tomba az egyik pralegatói szálloda parkolójában futott össze ellenfelével, nem is sejthette, kellemetlen következményei lesznek a váratlan találkozónak.

 

„Kijöttem a hotelből és azt láttam, nem tudok kihajtani a parkolóból. Egy orosz turista autója állta el az utamat – kezdte „élménybeszámolóját” az olaszok nemzeti hőse.

 

Tomba nyugodt hangon kérte arra a férfit, hogy adjon helyet, de brutális „választ” kapott.

 

„Figyelmeztettem arra, hogy gyorsan hajtson odébb, ő azonban keményen az arcomba csapott. Ezután megrugdosta a kocsimat” – tette hozzá Tomba.

 

A háromszoros olimpiai bajnok legenda úgy érezte, jobb ha nem feszíti tovább a húrt, ezért menekülőre fogta. A turista is érezte a bajt, ezért Tomba példáján felbuzdulva elhajtott a helyszínről.

 

„Szerencsére volt egy kis hely, amelyen mégis elhajthattam. Éreztem, maradás esetén még agresszívabbá válik a férfi” – jegyezte meg a sílegenda.

 

Alberto Tomba gyorsan orvoshoz ment, kiderült, nem tört el az arccsontja. A sportember azonban nem hagyja annyiban a dolgot, feljelentést tervez a magát bokszolónak vélő orosz turista ellen.

 

Az olasz sztár 1988-ban, 1992-ben és 1994-ben indult téli olimpián, három arany- és két ezüstérmet szerzett. A világbajnokságokon kétszer győzött, kétszer pedig harmadik helyezést ünnepelhetett. Negyvennyolc Világkupa-versenyen diadalmaskodott, egyszer összetettben is a legjobbnak bizonyult, további nyolc alkalommal pedig szakági diadal után köszöntötték.

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu