Boltot nem lehet legyőzni!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 16. 21:50
Usain Bolt fantasztikus futással, 9,84-gyel nyerte meg a 100 méteres síkfutást a Gyémánt-liga párizsi viadalán. Honfitársa, Asafa Powell ismételten veszteg maradt, de hát Peking bajnokát ember nincs, aki akár csak meg tudná szorongatni!



Bolt és Powell futotta idén a leggyorsabb időt 100 méteren, de sokan a nyakukat tették volna rá: most, hogy farkasszemet néznek – először az évben –, valamelyikük (ha nem mindkettőjük) megjavítja a 9,82 másodperces eredményt. A nemleges választ azóta már ismerjük.

Ha valaki, akkor Asafa Powell fenhette a fogát jamaicai társára, hiszen legutóbb ő tudta legyőzni Boltot, igaz, annak is idestova két éve Stockholmban.

A bravúr ezúttal nem sikerült: Bolt láthatóan nem teljesen egészségesen, 60-70 százalékos teljesítménnyel is 9,84-es időeredményt produkált, hét századdal megelőzve Powellt.

Bolt korábban azt kívánta magának 2010-re, hogy a sérülések kerüljék el, és valamennyi futamot nyerje meg, amelyikben csak rajthoz áll. Előbbi már garantáltan nem jön össze, utóbbi azonban közel sem elképzelhetetlen.

 

GYÉMÁNT-LIGA, 100 M:
1. Usain Bolt jamaicai 9,84 mp
2. Asafa Powell jamaicai 9,91
3. Yohan Blake jamaicai 9,95

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu