Az olasz sztárpár: Csak szex, semmi drog

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 26. 21:39
Pikáns részleteket árult el kapcsolatáról az olasz világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok műkorcsolyázó, Carolina Kostner és párja, a gyaloglás ötkarikás bajnoka, Alex Schwazer a napokban. A sztárpár az Italia 1 csatorna kamerái előtt nyíltan beszélt magánéletéről, hol jöttek össze, milyen volt első közös éjszakájuk. Profi versenyzők révén egyetértettek: „Csak szex, semmi drog". Hozzátették, létezik a tiltott szerek használata sportágukban, sőt Schwazer azt is elárulta, volt már olyan, hogy verseny közben nem elég, hogy repkedtek a mínuszok, de az illemhelyiség is távol volt...


Kevesen gondolták volna, hogy a szerény, bájos tekintetű, egykor Sebestyén Júliával nagy csatákat vívó, mellesleg a világbajnoki ezüstérmes Carolina Kostner a televízió kamerái előtt teregeti ki magánéletének legféltettebb titkait.

 

Márpedig az olasz Italia 1 csatorna műsorvezetője nem kímélte a Los Angeles-i világbajnokság előtt a népszerű sportolót és nem kevésbé híres párját, a Pekingben aranyérmes gyaloglót, Alex Schwazert. Persze őket sem kellett félteni.

 

Reuters
Karolina Costner szerint jég korcsolyázásra való, a szexhez túl extrém lenne Fotó: Reuters

 

Kiderült, tíz hónapja egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg és „egy kis koktél közreműködésével” még aznap este elcsattant az első csók. Ez azonban csak a kezdet, két nap múlva már egész éjszakás kalandba torkollt kapcsolatuk. Mint mondták, sportolók, így állóképességük nem ismer határokat.

 

Schwazer még azt is elárulta, angol, német, de még arab szavak is elhangzanak szex közben, sőt próbálták már fürdőkádban. Autóban a kényelmetlenség miatt nem történt még semmi, a jégen pedig túl extrémnek tartanák a körülményeket.

 

Mint hirdetik: „Csak szex, semmi drog". Saját bevallásuk szerint soha nem használtak tiltott szereket, de meg vannak győződve róla, sportáguk fertőzött a doppingtól. Az atléta biztos benne, győzték már le meg nem engedett szereket használók.

 

Reuters
A törékeny Kostner vad magánélete Fotó: Reuters

 

Az álompár mindkét tagja nyomdafestéket nem éppen tűrően szisszent fel akkor, amikor arról érdeklődött a riporter, mit mondanának, ha droggal kínálnák őket. 

 

Mi több, abban is egyetértenek, lábuk a legértékesebb testrészük, míg Kostner a kezére, Schwazer sokat sejtetően az agyára a legkevésbé büszke. A pekingi bajnok kínos pillanatait sem felejtette elújságolni, akadt olyan eset, mikor volt túl messze az illemhelyiség a futópályától, ráadásul egyszer még a mínuszok is rontották az összképet.

 

A házasságról még nem beszélnek, de magánéletük ezek után nyitott könyv rajongóik előtt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu