Az 5. helyet megcsíphetjük a csapat Vk-n

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 20. 21:26
A Clermont-Ferrand-i kötöttfogású birkózó csapat világbajnokságon a magyar együttes szombaton az ötödik helyért léphet szőnyegre Kazahsztán ellen, miután a pénteki napot egy győzelemmel és két vereséggel zárta csapatunk.


Együttesünk, amelyből sérülés miatt hiányzott két stabil ember, Lőrincz Tamás és Módos Péter, az örmények elleni 6-1-es vereséggel indított. Egy szem győzelmünk Fodor Zoltán nevéhez fűződött.

A következő találkozón a bombaerős oroszokkal szemben nem helyezte kilátásba a gyors javítás esélyét, ennek megfelelően csatát sem tudtunk nyerni, nemhogy háborút: 7-0, nem ide.

A délutáni pihenőt követően került sor a csoport két nyeretlen csapatának ütközetére, amelyből mi kerültünk ki jobban. Bár az azeriek a párharc elején még vezettek, csapatunk Fodor újabb, illetve Korpási Bálint, Kiss Balázs és Deák Bárdos Mihály győzelmével végül 4-3-ra hozta a találkozót és így a lehetőséget arra, hogy az ötödik helyért mérkőzhessen meg.

Együttesünkben Molnár Tibor, Jäger Krisztián és Bácsi Péter mindhárom találkozóját elveszítette, egyedül Fodor zárt pozitív, 2-1-es mérleggel.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu