A selejtezőben "elcsúsztak" a magyarok

Szerző: MTILétrehozva: 2011. október 22. 12:06
Nem jártak sikerrel a magyar versenyzők a Salt Lake Cityben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-futamon. A nőknél 1500 méteren Lajtos Szandra állt a legközelebb a továbbjutáshoz, futamában a harmadik lett, de így is lemaradt az elődöntőről, ahogy Keszler Andrea és Tóth Patrícia is. Béres Bence egy kört ment.




Lajtos, Tóth és Keszler 500-on is búcsúzni kényszerült a selejtezőkben. Ezer méteren Kercso Magos Zsuzsanna és Kónya Zsófia a selejtező első körében, Heidum Bernadett a második fordulóban kényszerült búcsúra. A Keszler, Kónya, Lajtos, Tóth összetételű magyar női váltó a selejtezős futamában harmadik lett, így ugyancsak lemaradt a továbblépésről...

A férfiaknál 1000 méteren Burján Csaba és Nagy Konrád, 1500-on és 500-on pedig Oláh Bence, Béres Bence és Liu Shaolin Sándor volt érdekelt, de a továbbjutás csak Béresnek sikerült, aki a következő körben azonban már nem járt sikerrel. A férfi váltó - Béres, Liu, Oláh, Nagy Konrád - a selejtezős futam negyedik helyén végzett, de ezzel nem jutott tovább.

A magyarok egyéniben a távok reményfutamaiban kísérelhetik meg a továbbjutást.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu