A legkülöncebb gólörömök Amerikából

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 17. 09:32
TOUCHDOOOOOOOOOOOWN! - üvölti a kommentártor, és az igazi ünneplés csak ekkor jön el! Most megmutatjuk hogy tudnak örülni hat pontnak az amerikai futball-ligában (NFL). Az NFC két főcsoportdöntősének (azaz az Arizona Cardinals és a Philadelphia Eagles) találkozóján hevesen pontvihar várható, lévén, hogy a két csapat a rájátszásban eddig összesen 112 pontot szerzett.


A 2008-2009-es idény alatt láthattunk már nagy pontzuhatokat - a 12. játékhéten például rekordmennyiségű pont született. Hasonló előjelekkel kecsegtet az NFC főcsoportjának döntő mérkőzése, ahol az Arizona Cardinals a Philadelphia Eaglest fogadja.

 

A két csapat legutóbbi találkozóján 68 (!) pont született. A Philly veterán irányítója, Donovan McNabb parádézott: négy TD-passzt adott - ebből kettőt egyik kedvenc célpontjának és régi cimborájának, Brian Westbrooknak.

 

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogyaz Arizona némileg takarékon játszott, mivel ekkora már biztossá vált csoportelsősége, s így a továbbjutása is.

 

A fogadóirodák mindegyike az összes NFC csapat közül ezt a kettőt tartotta a legesélytelenebbnek a döntőbe jutásra - ami nem is csoda, ha az Eagles tekintetében azt nézzük, hogy két együttes veresége is kellett ahhoz, hogy a Philly a rájátszásba juthasson.

 

Erre a két gárda parádés, pontgazdag játékkal cáfolt rá: összesen 112 pontot értek el a két-két playoff találkozójukon.

 

Az NFC döntőjében mindenképpen sok passzra, nagy elkapásokra - vagy adott esetben labdaszerzésekre - és TD-ünneplésekre lehet számítani. Kedvcsinálóként egy videót mellékeltünk a legelvetemültebb gólörömökről.

 

A LEGELVETEMÜLTEBB GÓLÖRÖMÖK

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu