A halálba ugrott Peking bajnoka

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 16. 10:16
Felesége egy másik nővel találta a hálószobájukban Samuel Wanjiru olimpiai bajnok maratonistát, aki ezt követően leugrott az erkélyről, egy emelet magasságból. A kenyai sportoló belehalt sérüléseibe. A rendőrség szerint elképzelhető, hogy öngyilkosság történt.


A vasárnap esti inflagrantit követően a feleség a csalfákra zárta az ajtót, a férfi ezt követően ugrott ki a hat méter magas ablakból. Valószínűleg mentegetőzni indult Peking olimpiai bajnoka, ám olyan rosszul esett, hogy nem élte túl a zuhanást. A tragédia Nyahururuban történt, a Rift-völgyben, Kenyában.

"Orrán és száján folyt a vér - szólt a hivatalos jelentés.  - Minden bizonnyal belsősérüléseket szenvedett."

A rendőrségi szóvívő szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy véletlen balesetről vagy öngyilkosságról van szó.

A 24 éves kenyai hosszútávfutónak az utóbbi hónapokban alaposan meggyűlt a baja a törvénnyel: tavaly decemberben letartóztatták, miután egy gépfegyverrel megfenyegette feleségét és bejárónőjüket. A vádakat később ejtették, miután neje visszavonta azokat.

Wanjiru olimpiai rekorddal, 2:06,32-es időeredménnyel diadalmaskodott a pekingi ötkarikás játékokon, 21 évesen, 1932 óta nem hirdettek ilyen fiatal győztest. Kétszer nyert maratont Chicagóban, egyszer Londonban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu