400(!) millióért fogadott a Super Bowlra

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 6. 10:30
Döbbenetes összeget kockáztat a pókerlegenda, Phil Ivey a vasárnapi Super Bowlon, a legjobban várt tengerentúli sporteseményen.


Több forrás megerősítette, a hétszeres világbajnoki karkötős kártyás az észak-amerikai profi futball-liga döntőjében az Indianapolis Colts győzelmére egészen pontosan 2 millió dollárt (400 millió forintot) tett fel a Las Vegas-i Bellagio kaszinóban.

Nem ez az egyetlen hétszámjegyű összeg, amely kockán forog vasárnap, hiszen a hírek szerint egy floridai sportfogadó, Adam Meyer egymillió dollárért fogadott a 2006-os bajnok sikerére.

A Peyton Manning vezette Colts győzelmére nagyjából 1,5-szeres pénzt fizetnek a bukik, amely ha valóra válik, Ivey pénztárcáját 200 millióval, Meyerét pedig nagyjából 100 millióval vastagíthatja.

Phil Iveyt egyébként aligha kell félteni, amennyiben rosszul sülne el számára a találkozó, mivel az elmúlt három évben csak az Interneten 15 millió dollárt pókerezett össze, és az élőben összegyűjtött összegekről még nem is beszéltünk. Vagyonát nagyjából 100 millió dollárra becsülik.

A Super Bowl XLIV hétfőn, magyar idő szerint hajnali 0.25 órakor veszi kezdetét Miamiben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu