Valóra vált Casey Stoner álma!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 10. 18:25
Egy álma vált valóra Casey Stonernek, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának 2007-es világbajnokának azzal, hogy a leggyorsabbnak bizonyult a szepangi tesztelésen. A versenyzőnek ez azért volt fontos, mert az edzésen még messze nem volt száz százalékos állapotban nemrégiben műtött csuklója. A Ducati másik pilótája, Nicky Hayden ígéri, a jövőben jobban teljesít majd, mint Malajziában.


 

A Ducati 2007-es világbajnoka a leggyorsabb volt a három napból kettőn a 2009-es esztendő első MotoGP-tesztjén. Ez azért is nagy szó, mert az ausztrál klasszis nemrégiben esett át csuklóműtéten, és emiatt bizony jóval nehezebb volt a számára a gyakorlás.

„Figyelembe véve, hogy a novemberi műtétem óta még nem jött rendbe teljesen a csuklóm elégedett lehetek – fogalmazott Stoner. - Ezen a pályán a legjobbnak lenni ilyen állapotban álomszerű érzés.„

„Most mindennél fontosabb, hogy a fizikai állapotomon javítsak, természetesen az, hogy fájdalom nélkül motorozhassak” – folyatta a versenyző azzal kapcsolatban, hogy mit vár a március elején esedékes katari teszteléstől.

„Minél többet próbálgatom a GP9-es motort, annál jobban érzem azt, hogy mennyivel jobb lett a váz, és azt is meg kell említenem, hogy hatalmasat lépett előre a csapat a markolat beállításaiban is. Nagyszerű az új gép, és minden tesztelésen azon dolgozunk majd, hogy újra a legjobbak legyünk.”

Stoner csapattársa, a 2006-os világbajnok Nicky Hayden viszont már korántsem lehet ennyire boldog, jóval gyengébben - a top tíz hátsó részében – teljesített Malajziában.

„Nyílvánvaló, hogy nem vagyok boldog a köridőim miatt, sokkal többet vártam magamtól – mondta kissé egykedvűen az amerikai kiválóság. – Ennek ellenére mindenképpen pozitívan kell gondolkodnom. Minden nap javítottam valamennyit, és fontos adatokat gyűjtöttünk össze, amelyekre építve bízom abban, hogy a következő edzéseken már sokkal jobb leszek.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu