Stoner: Hayden hamar magára talál!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 8. 15:06
Nicky Hayden abban a pillanatban magára talál, amint visszajön az önbizalma - állítja Casey Stoner, a gyorsaságimotoros-világbajnokságon szereplő Ducati istálló másik pilótája. Az ausztrál világbajnok elmondta, csapattársa az idényben eddig mutatott teljesítményénél sokkal többre képes, csak el kell felejtenie azokat a kudarcokat, amelyeket az elmúlt hetekben átélt.


Casey Stoner eddigi csapattársai bizony jócskán lassabban teljesítettek, mint a 2007-es esztendő ausztrál világbajnoka, és nincs ez másképp Nicky Haydennel sem, aki jelenleg a Ducati másik pilótája. Az amerikai bukott a katari időmérőn, és a versenyen sem tudta kijavítani a hibáját, majd Motegiben az első körben összeakadt Takahasi Jukival, és mindketten kiestek. Ráadásul az elmúlt hétvégén a spanyolországi futamon csupán a tizenötödik helyen zárt, 50 másodperccel ért később célba, mint Stoner.

„Nicky önbizalomhiánnyal küszködik – nyilatkozta az ausztrál csapattárs. – Az elmúlt versenyek katasztrofálisra sikeredtek a számára, és erről nem is igazán ő tehetett. Hibázott és bukott Katarban, ami biztos megviselte, és a Japánban elszenvedett balesete sem tett jót neki. Egy kis időre van szüksége csupán, hogy visszaszerezze az önbizalmát."

„Mindenki láthatta, hogy a teszteken nagyon is versenyképes időket produkált, és látszott rajta, hogy nagyon érzi a gépet. Ezután jöttek a balesetek, amelyek sajnos megakadályozták abban, hogy formába lendüljön. Bízunk abban, hogy hamarosan jobban teljesít majd” – zárta a mondandóját Stoner.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu