Rali: a Ford csapatfőnöke szerint az aszfalton eldőlhet a vb-cím

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 5. 16:21
A rali világbajnokságban szereplő BP Ford Abu Dhabi csapatfőnöke, Malcolm Wilson véleménye szerint csapata végső győzelme az egyéni és a gyártók versenyében a következő két aszfaltos ralin mutatott teljesítmény alapján dőlhet el.


Miután Új Zélandon elszalasztotta a Ford a kettős győzelem esélyét, miután az utolsó napon Mikko Hirvonen defektet kapott, míg Jari-Matti Latvala balesetet szenvedett, a csapatfőnök a következő két aszfaltos ralin biztosítaná az elvesztett pontokat.

 

A 2004-es esztendő óta, amikor még Markko Martin legyőzte Sebastian Loeb-öt, senki sem tudta megverni a franciát egy aszfaltos viadalon, erre a bravúrra készül a Ford csapata.

 

„Ez a célunk, mielőtt Japánban állunk rajthoz ismét murván – kezdte mondandóját Wilson, majd így folytatta – mi voltunk azok, akiknek utoljára sikerült Loeb legyőzése és remélem ismét sikerül elé keülnünk a két előttünk álló rali valamelyikén.”

 

A bravúr megvalósítására azonban még közel egy hónapot kell várni, hiszen a Katalán Rali október másodikán veszi kezdetét, majd egy héttel később Korzika szigetén csapnak össze a pilóták. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu