Hayden remek választásnak bizonyul

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 31. 10:42
Filippo Preziosi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában szereplő Ducati istálló technikai igazgatója állítja, hogy a csapatnak nagyon jó húzása volt az, hogy leszerződtette Nicky Haydent. A sportvezető ezt azután jelentette ki, hogy látta az amerikai klasszist tesztelni Valenciában.



Hayden, aki még vizes pályán is a legjobb idővel végzett a spanyol pályán tanúbizonyságot tett bátorságáról, és arról, hogy nagyon gyorsan képes megtalálni a közös hangot a szerelőkkel.

 

„Nagyon bátor pilóta – nyilatkozta Filippo Preziosi a Gazetta dello Sport című napilapnak. – A telemetrián lehet látni, hogy egyes helyzetekben a motor ijesztően mozog alatta, még jobban, mint Casey Stoner alatt, de ő nem vesz vissza a gázból. Úgy gondolom mindenképpen jó választás volt, hogy őt szerződtettük.”

 

„Az első pillanattól kezdve nagyszerű az összhang kettejük között – utalt a vezető a két pilóta viszonyára. – Nem tudom, hogy ez lesz-e az istálló történetének legjobb párosa, de az biztos, hogy nagy lesz a harmónia.

 

2011-TŐL SZINGAPÚRBAN IS LESZ FUTAM
Három év múlva Szingapúr is bekapcsolódik a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozatba. Ezt a Moto GP első embere, Carmelo Ezpeleta árulta el a Today nevű helyi újságnak, hozzátéve, hogy a vb kereskedelmi jogait birtokló Dorna Sports cég már megkötötte az erről szóló szerződést egy helyi vállalattal - ez utóbbi nevét ugyanakkor nem árulta el. Szingapúr egyre nagyobb szerepet vállal a technikai sportokban, hiszen az ország idén először rendezett Forma-1-es futamot. Magyarországon idén kezdődik a Balatonring építése, s a sávolyi viadal jövőre szeptember 20-i dátummal szerepel a versenynaptárban (MTI).

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu