Lábon lőtte magát a címvédő legjobbja

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 29. 18:47
A tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL) egyik legértékesebb játékosa, a címvédő New York Giants elakpója, Plaxico Burress lábon lőtte magát magyar idő szerint szombat hajnalban, így biztosan kihagyja a hétvégi csoportderbit.


Hihetetlen, de igaz; Plaxico Burress szeret játszadozni a pisztollyal. Ennek pénteken meg is lett az eredménye: a játékosnak - még ha nem is életveszélyesen - sikerült megsebesíteni magát, egészen pontosan a lábszárát.

Burress - akinek nagyban köszönheti tavalyi Super Bowl-győzelmét a Giants - vasárnap amúgy sem lépett volna pályára térdsérülése miatt, ám eme lövés a maradék szezonra a partvonalon kívülre száműzi.

Az elkapót magyar idő szerint szombat hajnalban érte a baleset, ám ennél többet a rendőrség nem nyilatkozott a sajtónak. Annyit azonban közöltek, hogy az elmúlt hat hónapban két fenyegető hívást is kapott a sztárjátékos.

Burresst jelenleg 35 millió dolláros szerződés köti a Giantshez. A címvédő a hétvégén hatalmas derbire készül a Washington Redskins otthonában, ahol egy esetleges győzelemmel már matematikailag is megnyeri csoportját.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu