A tökéletes Tennessee tovább tarolhat

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 2. 10:38
Rangadókkal tűzdelt hétvége elé nézhetnek az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) szerelmesei ezen a héten. Az eddig hibátlanul teljesítő Tennessee Titans az acélos Green Bay Packersszel találkozik. A címvédő New Yorks Giants csoportrangadóra készül a Dallas Cowboys ellen, míg az Indianapolis Colts csapata éppen aktuális örökrangadóját játssza a New England Patriotsszal.


Pazar csemegékkel szolgál az NFL e heti műsorkínálata. Magyar idő szerint vasárnap este 19:00-kor lép pályára az idei szezon meglepetéscsapata, a Tennessee Titans. A titánok 7-0-ás, makulátlan mérlegébe a Green Bay Packers piszkíthat bele.

A sajtgyáraiaknak ráadásul pedálozniuk kell a csoportelső helyért, mivel a velük azonos, 4-3-as mérleggel rendelkező Chicago Bears valószínűleg lelépi az eddig nyeretlen Detroit Lions együttesét. Összehasonlításként a két csapat Colts elleni meccsét alapul véve tíz ponttal jobb a Packers támadóegysége, de minden meccs más.

 

Nagyjából a Titans meccs lefújásával egyidőben, magyar idő szerint 22:15-kor lép pályára a címvédő a Dallas Cowboys ellen. A New York Giantset nem csak a hazai pálya, hanem a csoportelsőség megtartása is motiválja majd. A vendégek nem számíthatnak kezdő irányítójukra, Tony Romóra. A kisujjtörést szenvedett sztár a Dallas pihenőhete után, november 16-án léphet újra pályára a Washington Redskins ellen. Eli Manningéknek tehát szinte kötelező a győzelem.

Ismét négy órával az előző meccs elindítása után kezdődik Indianapolisban az AFC főcsoportjának örökrangadója, azaz az Indianapolis Colts - New England Patriots találkozó. Payton Manningék eddigi 3-4-es mutatójuk több, mint kiábrándító. A Colts ellen szól továbbá a vaskos sérültlista is, mely összesen nyolc játékost tartalmaz hazai részről.

A Patsnél is van egy jelentős hiányzó, nevezetesen Tom Brady, akire valószínűleg ebben a szezonban már nem számíthatnak. Helyettese, Matt Cassel meglehetősen jól teljesít: eddig 1392 passzolt yardja és 9 touchdown átadása van az elmúlt hét meccsen. A New Englandnek kulcsfontosságú minden győzelem, mivel továbbra is üldözniük kell a csoportvezető Buffalo Bills csapatát.

Hogy a jövő hét is jól induljon, a magyar idő szerint kedd hajnalban megrendezett 'hétfő esti rangadón' a Washington Redskins - Pittsburgh Steelers mérkőzést tekinthetjük meg. A Steelers védelme hosszan kitartott az előző fordulóban a címvédő ellen, míg a Washington a Detroitot lépte le a legutóbbi fordulóban.


Észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL), alapszakasz,
a 9. játékhét mérkőzései:
Magyar idő szerint vasárnap:

19.00


Buffalo Bills – New York Jets
Chicago Bears – Detroit Lions
Cincinnati Bengals – Jacksonville Jaguars
Kansas City Chiefs – Tamba Pay Buccaneers
Minnesota Vikings – Houston Texans
St. Louis Rams – Arizona Cardinals
Tennessee Titans – Green Bay Packers

22.05


Denver Broncos – Miami Dolphins

22.15

New York Giants – Dallas Cowboys
Oakland Raiders – Atlanta Falcons
Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles

Magyar idő szerint hétfő hajnalban

02.15

Indianapolis Colts – New England Patriots

Magyar idő szerint kedd hajnalban

02.30


Washington Redskins – Pittsburgh Steelers


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu