KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UJPEST_TE_JEGKORONGCSAPAT"
A Vasas Bp.Stars nyerte a MOL Ligát 2010. január 24. 21:36 Az elődöntőben a hazai pályán szereplő dunaújvárosiakat 3-2-re legyőző Vasas Budapest Stars 3-1-re nyert az Újpest ellen a magyar és erdélyi jégkorongcsapatokat tömörítő MOL Liga fináléjában. A bajnok góljain Gröschl Tamás, Sándor Szilárd és Virág Csaba ütötte, a lila-fehérek találatát Vladimir Dubek szerezte.
 
Az erkölcsi aranyérem az Újpestnek járna 2009. március 22. 13:22 Szombaton a finálé utolsónak bizonyuló mérkőzését 4-0-ra nyerte, így összesítésben 4-1-re hozta az Alba Volán jégkorongcsapata a honi bajnoki nagydöntőt. A végül öt meccses párharcban a várakozások felett teljesítő Újpestet mindössze egy játékosa, Borbás Gergely képviseli Pat Cortina egyelőre igen bő, 37 fős válogatott keretében. A bronzérmet a Dunaújváros szerezte meg, a rájátszás végére kissé elfáradó, támadásban szárnyaszegett újonccsapat, az NZ Stars ellen. Csehország visszalépett a 2014-es A-csoportos vb megrendezésétől, így a magyar pályázók legnagyobb riválisa szállt ki a harcból. A héten egyebek mellett erről formált véleményt a sporthiradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Elmaradt a csoda: Volán-parádé Újpesten 2009. március 19. 20:19 Elegendő volt összesen tizenöt perc az Alba Volánnak ahhoz, hogy a jégkorong ob I nagydöntőjének negyedik csatáját magabiztosan megnyerje Újpesten. A két nappal ezelőtti hazai fiaskót 5-0-s parádéval köszörülték ki Palkovics Krisztiánék, ezzel pedig harmadik győzelmüket is megszerezték a párharcban. Ez azt jelenti, hogy szombaton Székesfehérvárott, hazai környezetben a bajnoki címet is megszereztheti Magyarország jelenlegi legerősebb csapata.
 
Bombasiker! Fehérvárott nyert az Újpest! 2009. március 17. 20:19 Ilyen nincs és mégis van! Az osztrák bajnokságot megjárt és abszolút favorit Alba Volán saját pályáján szenvedett 3-2-es vereséget az Újpesttől a jégkorong ob I döntőjének harmadik mérkőzésén. A fővárosiak teljesen megérdemelten nyertek, s szépítettek 2-1-re az egyik fél négy nyert meccséig tartó fináléjában.
 
Újpest: átkozott harmadik harmad! 2009. március 15. 17:49 A második mérkőzést is az Alba Volán nyerte a jégkorong ob I bajnoki döntőjében az Újpest ellen. A lila-fehérek, akár csak az első összecsapáson ezúttal is a harmadik harmadban roppantak össze. Az utolsó felvonást a fehérváriak 4-0-ra nyerték. Palkovics Krisztián a hajrában két gólt is szerzett, az újpestiek közül Vladimir Dubek duplázott.
 
Elfáradt az Újpest, fehérvári előny 2009. március 13. 20:17 Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság döntőjének első összecsapásán a címvédő Alba Volán együttese hazai pályán négygólos győzelmet aratott az Újpest ellen. A végeredmény nem igazán tükrözi hűen a mérkőzésen látottakat, hiszen a vendég lila-fehérek a 39. perc közepéig vezettek és a hajráig, az 54. percig tisztes vereségre álltak. Akkor aztán végképp elfáradtak, ezt pedig kíméletlenül kihasználták a házigazdák. Folytatás vasárnap Újpesten, a párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart.
 
Szerencsétlen a helyzet Székesfehérváron 2009. március 10. 15:19 Az Alba Volán és az Újpest jutott be a magyar bajnoki fináléba, előbbi csapatot Ted Sator távozását követően megbízott edzőként még mindig Énekes Lajos irányítja. Az Innsbruck anyagi megfontolásból nem vállalja a részvételt a következő EBEL-szezonban, plüssmackók lephetik el a jeget a Papp László Sportarénában. A héten egyebek mellett erről formált véleményt a sporthiradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Az Újpest 21 év után nyerne bajnokságot 2009. március 10. 10:19 Pénteken Székesfehérváron kezdődik, majd vasárnap Újpesten folytatódik, és az egyik fél negyedik győzelméig tart a magyar élvonalbeli jégkorong-bajnokság nagydöntője, amelybe a címvédő Alba Volán és legfajsúlyosabbnak nevezhető honi kihívója, az Újpest csapata került. A fehérváriak tizedik bajnoki címüket ünnepelnék, megszakítás nélkül pedig a hetediket, míg a 13-szoros bajnok Megyeri úton legutóbb 1988-ban ünnepelhettek bajnoki aranyérmet a hokisok. Nem most volt, de vajon most lesz-e?
 
Döntőben az Alba Volán és az Újpest 2009. március 8. 21:02 Elsőként a címvédő Alba Volán, majd nem sokkal későb az Újpest jégkorongcsapata is bejutott a honi bajnokság döntőjébe, miután az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntős párharc harmadik találkozóján is győzni tudtak: előbbiek a Dab.Docler, utóbbiak az NZ Stars ellen. A két esélytelenebb csapat a két, nagy küzdelmet hozó első két elődöntős találkozót követően a harmadik összecsapáson már gólt sem tudott ütni.
 
Elhunyt a volt újpesti jégkorongozó 2009. március 8. 12:19 Hosszan tartó, súlyos betegséget követően, 34 évesen elhunyt az Újpest jégkorongcsapatának korábbi játékosa, a szlovák Richard Safarik - írja a jegkorong.blog.hu honlap.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu