KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEAUA_BUCURESTI_JEGKORONGCSAPAT"
Jégkorong MOL Liga: formában vannak a hazai csapatok 2008. november 28. 20:40 Gólgazdag mérkőzésen győzött 9-5-re hazai pályán az Újpest együttese a jégkorong MOL Ligában a Steaua Bucuresti ellen. Szintén saját otthonában nyert a Gyergyószentmiklós és az SC Csíkszereda is, előbbi a Miskolcot, utóbbi a Budapest Starsot verte.
 
Hozta a kötelezőt a Steaua Miskolcon 2008. október 28. 20:35 Az erőviszonyoknak megfelelően simán győzött a Steaua Bucuresti a Miskolci Jegesmedvék ellen a Jégkorong Mol-liga keddi játéknapján. A vendégek már az első harmadban magabiztos vezetést szereztek, majd a meccs középső részében végképp eldöntötték a találkozó sorsát.
 
Hatszor sírhatott a Steaua Újpesten 2008. október 7. 20:33 Küzdelmes és nagyiramú meccsen a helyzeteit sokkal jobban kihasználó Újpest hátrányból fordítva, 6-3-ra legyőzte az elmúlt szezon román ezüstérmesét, ezúttal magyar bajnoki mérkőzésen, a Mol Liga 11. fordulójában. A lilák sikere teljesen megérdemelt, mégha kicsit meglepő is.
 
Jégkorong MOL Liga: simán nyert a Dunaújváros a Steaua ellen 2008. október 5. 21:22 A tabella második helyén álló Steaua Bucuresti ellen aratott meglepően könnyed sikert a Dunaújváros a jégkorong MOL Liga legutóbbi fordulójában
 
Jégkorong, Mol Liga: hatgólos miskolci vereség Bukarestben 2008. szeptember 21. 16:27 A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Miskolci Jegesmedvék hatgólos vereséget szenvedtek Bukarestben a Steaua vendégeként. A miskolciak a 25. percig tudták a lépést tartani papíron náluknál esélyesebb ellenfelükkel.
 
Jégkorong, Mol Liga: kikapott a Miskolc és a Budapest Stars 2008. szeptember 19. 20:29 A Miskolc és a Budapest Stars vereséget szenvedett a HC Csíkszereda illetve a Steaua Bucuresti vendégeként a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján.
 
Bravúr! FTC-győzelem a Steaua ellen 2008. szeptember 16. 22:43 Az eddig két vereséget számláló Ferencváros nagy bravúrral, 6-4-re nyert a legutóbbi román pontvadászat bronzérmese, a Steaua Bucuresti ellen a jégkorong MOL Liga keddi budapesti találkozóján. A hazaiak már 6-1-re is vezettek, az ellenfél csak szépíteni tudott. A bukarestiek nehezen viselték a kudarcot, hárman kaptak fegyelmi büntetést, összesen 56 percet töltöttek a büntetőpadon.
 
Dicséretes küzdelemben kapott ki a Volán 2008. szeptember 12. 20:41 Az Alba Volán második csapata a MOL Liga első fordulójában hazai pályán 3-2-re kikapott a Steaua Bucurestitől. A vendégek az első harmadban magabiztosan játszottak, de utána felvette a ritmust Kóger István csapata, s bár az egyenlítésre nem tellett az erejükből, így is biztató eredményt értek el a rutinosabb ellenféllel szemben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu