Hozta a kötelezőt a Steaua Miskolcon

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 28. 20:35
Az erőviszonyoknak megfelelően simán győzött a Steaua Bucuresti a Miskolci Jegesmedvék ellen a Jégkorong Mol-liga keddi játéknapján. A vendégek már az első harmadban magabiztos vezetést szereztek, majd a meccs középső részében végképp eldöntötték a találkozó sorsát.


 

JÉGKORONG, MOL-LIGA, 15. FORDULÓ:
MISKOLCI JEGESMEDVÉK–STEAUA BUCURESTI 2-8 (0-2, 1-5, 1-1)
Miskolc, 300 néző. Vezette: Halassy (Mayer, Soós)
MJJSE: Pál – Cop, Popovics, Túróczy (1), Egri (1), Radványi, Rusznyák, Gőz, Láda, Kis A., Pál Sz., Strengell, Nagy G., Korpos, Urbán, Kállai, Nyberg, Sike, Dányi, Rausch, Duschek (k). Vezetőedző: Mayer Péter.
STEAUA BUCURESTI: - Brul – Geru (1), Nicolescu (2), Lupascu, Kostandi, Timaru (1), Tapu, Georgescu, Kreschak (1), Lusneac, Emelyanenko (1), Severson (1), Pascaru, Halavinou (1), Akymov, Mihailescu, Catrinoi. Edző: Kulikov Alekszandr.
Kiállítások: 6, ill. 20 perc.

Jól tartották magukat a Jegesmedvék. Egészen a kilencedik percig, ekkor született meg ugyanis a románok vezető találata. Tapu átadását Krechak pofozta a kapuba, és még az első harmad vége előtt megduplázták a vezetésüket a jobb játékerőt képviselő vendégek. Az első húsz perc után a 0-2 tisztes helytállásnak nevezhető miskolci oldalról, de az összecsapás középső szakaszára már egyáltalán nem lehetnek büszkék a Jegesmedvék. Szűk tíz perc leforgása alatt a Steaua teljes mértékben szétzilálta a borsodiakat.

 

Nicolescu, Severson, Timaru, Halavionu és Geru is fogadhatta a társak gratulációját, 0-7-nél már a legvérmesebb miskolci drukkerek is egykedvűen figyelték az eseményeket. Mondani sem kell: ekkorra végképp eldőlt a találkozó sorsa. Az MJJSE a hátralévő időben azért igyekezett kozmetikázni az eredményen. Egri, majd a meccs utolsó előtti percében Túróczy gólja egy picit enyhített a különbségen, de a végső szó mégis csak a románoké volt. Nicolescu duplázott, ezzel pedig beállította a 2-8-as végeredményt.

 

A papírforma tehát nem borult a Miskolci Jégcsarnokban, az esélyesebb Steaua Bucuresti elsősorban a második harmadban mutatott lehengerlő játékával simán győzni tudott a Miskolci Jegesmedvék ellen.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu