KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOL_LIGA"
Magyar-román hokiliga: a díjazottak 2012. február 21. 10:36 A Dab.Docler győzelmével hétfőn zárult magyar-román jégkorong-bajnokság, a MOL Liga díjazottjai: a legeredményesebb játékos (az alapszakasz legjobb pontszerzője) Vaclav Novak (HSC Csíkszereda), a rájátszás legértékesebb játékosa pedig (a playoff legjobb pontszerzője) Nagy Gergő (Miskolci Jegesmedvék) lett.
 
Hokibajnok a Dunaújváros 2012. február 20. 20:36 A Dab.Docler nyerte a magyar-román jégkorongbajnokságot, a MOL Ligát, miután a döntő negyedik, hétfői mérkőzésén is legyőzte a Miskolci Jegesmedvék csapatát, így 4-0-ra diadalmaskodott a párharcban.
 
Miskolci hokiláz: telt ház a döntőben 2012. február 14. 11:54 Hokilázban ég Miskolc, és várhatóan telt ház előtt játssza majd hazai mérkőzéseit a közös magyar-román jégkorong-bajnokság, a MOL Liga döntőjében a borsodi megyeszékhely csapata a Dunaújváros ellen.
 
Magyar hoki: Újváros-Szereda döntő lehet 2012. január 30. 22:05 A Dunaújváros másodszor is legyőzte a román Brasovot a MOL Liga elődöntőjének második, hétfői mérkőzésén, így már csak egy siker választja el a fináléba kerüléstől.
 
Magyar hoki: a döntő küszöbén a Szereda 2012. január 30. 20:16 A HSC Csíkszereda magabiztos győzelmet aratott a vendég Miskolc felett a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga elődöntőjének második, hétfői mérkőzésén, így már csak egy siker választja el a fináléba kerüléstől.
 
Kiütötte ellenfelét a Dunaújváros 2012. január 29. 22:15 A Dunaújváros 10-3-ra legyőzte a Brasov együttesét a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga elődöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén.
 
Előnyben a Csíkszereda az elődöntőben 2012. január 29. 21:22 Az alapszakaszgyőztes Csíkszereda vasárnap hazai pályán megnyerte az első meccset a Miskolci Jegesmedvék ellen a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga elődöntős párharcában, amely az egyik fél harmadik sikeréig tart.
 
A Brassó megverte a Bukarestet 2012. január 23. 20:53 A Brasov hétfőn a második hazai mérkőzését is megnyerte a Steaua Rangers ellen az elődöntőbe jutásért rendezett párharcban, így bejutott a négy közé a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga rájátszásában. A Miskolc - a Brasovhoz hasonlóan - hétfőn a második hazai mérkőzésén is győzött, ezzel megnyerte az elődöntőbe jutásért rendezett Ferencváros elleni párharcot.
 
A Fehérvár legyőzte a listavezetőt 2012. január 16. 23:30 A Sapa Fehérvár AV19 hazai környezetben büntetők után legyőzte a listavezető HSC Csíkszereda együttesét a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga hétfői mérkőzésén.
 
Kikapott a listavezető 2012. január 13. 21:37 Az éllovas Csíkszereda büntetőkkel kikapott Miskolcon a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga pénteki játéknapján.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu