KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARIA_RIESCH"
Megkoronázták a síkirálynőt 2011. március 19. 11:49 Megszakította Lindsey Vonn hároméves uralkodását Maria Riesch, aki szombaton megnyerte a női alpesi sí összetett Világkupát, miután a szezon utolsó versenyét a rossz időjárás miatt lefújták Lenzerheidében.
 
Német győzelem Svédországban 2011. február 25. 15:50 A kétszeres olimpiai bajnok német Maria Riesch nyerte pénteken a női alpesi sízők kombinációs versenyszámát a Világkupa-sorozat svédországi állomásán. A 26 esztendős síző 19. alkalommal diadalmaskodott Vk-versenyen, s tovább növelte előnyét összetettben. Riesch mögött a múlt héten Szlovénia első világbajnoki aranyérmét megszerző Tina Maze végzett a második, a vasárnap zárult vb-n lesiklásban és szuper-óriásműlesiklás is diadalmaskodott osztrák Elisabeth Görgl pedig a harmadik helyen.
 
Ők lettek a legjobb német sportolók 2010. december 20. 15:44 A vancouveri téli olimpián kétszeres aranyérmes alpesi síző Maria Riesch, a Forma-1-ben diadalmaskodó Sebastian Vettel és a nyári, dél-afrikai világbajnokságon bronzérmes labdarúgó-válogatott lett a 2010-es esztendő legjobbja Németországban. A győztesekről mintegy 1500 sportújságíró döntött, a díjakat pedig vasárnap este, Baden-Badenben adták át.
 
Félelmetes: elszállt a síelő - videó! 2010. december 18. 17:21 VIDEÓ! Meglepetésre Silvan Zurbriggen győzelmével zárult az alpesi sí Világkupa Val Gardena-i lesiklóviadala, a svájci megelőzve a leggyorsabb szám specialistáit az összetett pontverseny élére állt.
 
Duplázott a németek olimpiai üdvöskéje 2010. február 27. 10:44 A szuperkombináció megnyerése után a műlesikló aranyérmet is besöpörte Maria Riesch pénteken alpesi síelésben a vancouveri téli olimpián. A 25 éves német versenyző egyik szeme sírt, a másik nevetett, mert diadala mellett testvére, Susanne a második futamban kiesett, így elmaradt a sokak által várt „családi dobogó". A két magyar, Döme Zsófia és Berecz Anna a 44. és 45. helyen zárt.
 
Riesch a szlalomkirálynő, Aubert-csoda 2009. március 7. 14:28 Az első futam után még vezető amerikai Lindsay Vonn kiesésével az osztrák Maria Riesch egy ötödik hellyel is bebiztosította győzelmét szakági összetettben, szlalomban Ofterschwangban. A németországi versenyt nagy meglepetésre a francia Sandrine Aubert nyerte.
 
Maria Riesch révén a németek örülhettek 2009. február 14. 14:14 A franciaországi Val d'Isere-ben zajló alpesi sí-világbajnokságon szombaton a női műlesiklást rendezték. Ezt a német Maria Riesch nyerte, pedig az első futamot követően csak hatodik volt. Azonban a három utolsóként induló versenyző - a francia Aubert, az amerikai Vonn és az olasz Moelgg - kiesett, így az ölébe hullott az arany. A második a cseh Zahrobska, a harmadik a finn Poutiainen lett.
 
Drámai bukás a sí világbajnokságon! 2009. február 4. 19:10 A Val d'Isere-i alpesi sí világbajnokságon szereplő Maria Riesch hatalmasat bukott szerdán, a lesikló edzés során. Igencsak kérdéses számára a folytatás, a műlesikló Világkupa német éllovasa azonban sérülésére ellenére sem változtatna tervezett programján. Vagyis a pénteki kombinációban, a szombati lesiklásban és a jövő szombati műlesiklásban is rajthoz állna. A jókora esés előtt mind a három számban teljes joggal pályázhatott a végső sikerre.
 
Szexi szingli tarol a sípályán 2009. január 12. 19:39 Az élsportolók többsége az eredményes szereplést a tehetségen és a szorgalmon túl boldog párkapcsolatának tulajdonítja, ez azonban nem mondható el Maria Rieschről. A feltűnően csinos német alpesi síző 2008 nyara óta egyedülálló, az elmúlt félévben pedig minden várakozást felülmúlva teljesít: szlalomban az elmúlt négy műlesikló Világkupa-versenyt kivétel nélkül megnyerte.
 
Riesch harmadszor is aratott szlalomban 2009. január 4. 14:54 Egymás után harmadik szlalom-győzelmét aratta a német Maria Riesch a nők között, az alpesi sízők Világkupáján Zágrábban. A 24 éves versenyző elsősorban az elbukó Lindsay Vonn kiesése miatt nyerhetett ismét. A második helyen az olasz Nicole Gius végzett negyvennégy század másodperccel követve a németet. A harmadik a cseh Sarka Zahrobska lett 94 század másodperces hátránnyal.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu