Szexi szingli tarol a sípályán

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 12. 19:39
Az élsportolók többsége az eredményes szereplést a tehetségen és a szorgalmon túl boldog párkapcsolatának tulajdonítja, ez azonban nem mondható el Maria Rieschről. A feltűnően csinos német alpesi síző 2008 nyara óta egyedülálló, az elmúlt félévben pedig minden várakozást felülmúlva teljesít: szlalomban az elmúlt négy műlesikló Világkupa-versenyt kivétel nélkül megnyerte.


 

„Az elmúlt év nyara óta egyedülálló vagyok, de nincs is szükségem új pasira, jól érzem magam a bőrömben. Egyelőre nem is merült fel bennem egy új párkapcsolat lehetősége – jelentette ki Maria Riesch. – Jelenleg kizárólag a sportolói pályafutásomra koncentrálok, úgy tűnik, nem is hiába.”

Nem is hiába? Meglehetősen szerényen fogalmazott a német síkirálynő. 2008. december 14. és 2009. január 11. között négyből négy műlesikló Világkupát nyert a szőkéről fekete hajszínre váltó 24 éves amazon.

December 14-én a spanyolországi La Molinában, december 29-én az ausztriai Semmeringen, január 4-én a horvátországi Zágrábban, január 11-én pedig a szlovéniai Mariborban diadalmaskodott.

Maria Riesch 2006-ban még Marco Ludwig német jégkorongozóval alkotott álompárt, 2008-ra azonban elmúlt a szerelem. Az amúgy divatos ajtócsapkodás és tányérdobálás helyett szépen csendben ért véget a kapcsolat, nyár óta külön utakon jár a két sportoló.

Január 18-án Ausztriában egyről a kettőre, illetve négyről az ötre léphet Riesch kisasszony, aki az altenmarkti Világkupán is elsőszámú esélyese a szlalomnak.

bild.de

bild.de

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu