KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "INDIAN_WELLS"
Federer soha nem verte így el Nadalt 2011. március 19. 10:05 Összejött az álomelődöntő Indian Wellsben, Roger Federer péntek éjjel két szettben legyőzte honfitársát, Stanislas Wawrinkát, akinek oldalán párosban (pályafutása során először) Rafael Nadal (és Marc Lopez) ellen diadalmaskodott. A svájci egyesben csatlakozott a világelsőhöz, Juan Martín Del Potróhoz és Novak Djokovicshoz a négy között, az idén veretlen szerb ellen szombaton nem csak a döntő lesz a tét.
 
Rafael Nadal nyerte az óriások csatáját 2011. március 18. 09:51 Drámai csatában jutott az elődöntőbe Rafael Nadal. A világelső két óra huszonhárom perces mérkőzésen 5:7, 6:1, 7:6 (7) legyőzte a teniszvilág legnagyobb adogatóját, a horvát Ivo Karlovicot. Az Indian Wells-i ATP 1000-es Grand Prix szombati elődöntőjében Nadal az újra a csúcsra törő Juan Martín Del Potróval találkozik, de addig sem pihenhet: pénteken Roger Federer ellen lép pályára, ezúttal párosban.
 
Federer, Nadal, Djoko: tovább, tovább 2011. március 17. 09:44 A világranglista első három helyén álló Rafael Nadal, Roger Federer és Novak Djokovics egyaránt magabiztosan lépett a legjobb nyolc közé az Indian Wells-i 3,645 millió dolláros férfi tenisztornán. Ott van a negyeddöntőben a formába lendült Juan Martín Del Potro, ám a hazai kedvenc, Andy Roddick búcsúzott.
 
Federer is továbbsuhant Amerikában 2011. március 16. 00:25 Rafael Nadal és Novak Djokovics után Roger Federer is bejutott a negyedik fordulóba az Indian Wells-i kemény pályás ATP 1000-es tornán. A világranglista második helyén álló svájcinak 58 percre volt szüksége ahhoz, hogy simán legyőzze az argentin Juan Ignácio Chelát. Következő ellenfele az amerikai Ryan Harrison lesz.
 
Nadal megutáltatta magát Indian Wellsben 2011. március 15. 09:35 Rafael Nadal bántóan simán (6:3, 6:1) búcsúztatta a hazaiak versenyzőjét, Ryan Sweetinget az Indian Wellsben zajló kemény pályás ATP 1000-es tornán. A spanyol világelső kivetnivalót sem igazán talált játékában, amelyen - Rik De Voest elleni meccséhez hasonlóan - cseppet sem látszott a hosszú kihagyás.
 
Federer: nehézkes győzelem, de győzelem 2011. március 14. 10:24 Roger Federer sikerrel vette az első akadályt a 3,645 millió dollár összedíjazású ATP-tornán Indian Wellsben. A második helyen kiemelt svájci a második szettben csak rövidítésben kényszerítette térdre Igor Andrejevet. Következő ellenfele Argentínából érkezik.
 
Nadal visszatért, Murray betlizett 2011. március 13. 11:06 Győzelemmel tért vissza Rafael Nadal Indian Wellsben, a világelső először lépett pályára egyesben ATP-tornán, mióta sérülten búcsúzott januárban az Australian Opentől: csak két játékot engedélyezett a dél-afrikai Rik De Voestnek. A zsinórban második melbourne-i döntőjét elbukott Andy Murray a tavaly tavaszihoz hasonló mélyrepülésbe kezdett, első kaliforniai találkozóján kikapott. Roger Federer és Novak Djokovics vasárnap játszik.
 
Megbukott Szávay az oroszvizsgán 2011. március 13. 00:49 Szávay Ágnes elbúcsúzott a 4,5 millió dollár összdíjazású kemény pályás WTA-tornától Indian Wellsben, miután két szettben kikapott a 22. helyen kiemelt orosz Alisza Klejbanovától. A magyar lány nagyot küzdött, de magasabban rangsorolt ellenfelével szemben ez mit sem ért.
 
Aranygóllal győztek Djokovicsék - videó 2011. március 12. 11:54 Szombaton megkezdik szereplésüket a nagyágyúk egyesben az év első mestertornáján, a 3,645 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i viadalon, ám mielőtt a teniszé lenne a főszerep, néhányan focival mulatták az időt. Az Australian Open győztese, Novak Djokovics, döntőse, Andy Murray és a Davis-kupa másik hőse, Viktor Troicki rúgta a bőrt a centerpálya szomszédságában, a felvételek tanúsága szerint utóbbi „aranygóljával" a szerbek győztek.
 
Nem felejtett el teniszezni Szávay Ági 2011. március 11. 06:28 Győzelemmel tért vissza Szávay Ági! Több mint öt hónapja nem versenyzett a legjobb magyar teniszező, de Indian Wellsben, a 4,5 millió dollár összdíjazású, keménypályás Grand Prix első fordulójában magabiztosan nyert az amerikai veterán Jill Craybas ellen. A szabadkártyás, a világranglistán 98. kaliforniait 1 óra 30 perc alatt 6:3, 6:3-ra verte Szávay Ági és készülhet a 22. kiemelt, orosz Alisza Klejbanova ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu