Nadal megutáltatta magát Indian Wellsben

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 15. 09:35
Rafael Nadal bántóan simán (6:3, 6:1) búcsúztatta a hazaiak versenyzőjét, Ryan Sweetinget az Indian Wellsben zajló kemény pályás ATP 1000-es tornán. A spanyol világelső kivetnivalót sem igazán talált játékában, amelyen - Rik De Voest elleni meccséhez hasonlóan - cseppet sem látszott a hosszú kihagyás.


 


Rafael Nadal a januárban Ausztráliában összeszedett sérülése után a Davis-kupán játszott ismét, ám hogy március eleje óta sikerült csúcsformába lendülnie, arra Ryan Sweeting elleni meccse is bizonyítékul szolgál.

A spanyol világelső játszi könnyedséggel, hatvannyolc perc alatt elbánt a hazai pályán versenyző amerikaival, aki mindössze négy gémet tudott összeizzadni magának az Indian Wells-i centerpályán.

És hogy Nadal mit nyilatkozott a meccs után? „Örülük az adogatásaimnak, örülök a fonákjaimnak, és örülök a tenyereseimnek”.

Ennél jobban mi sem tudnánk összefoglalni.

A negyedik körtől sem kell tartania, hiszen a Xavier Malisse-szal elbánó indiai Somdev Devvarman finoman sincs vele egy súlycsoportban – már ami a tenisztudást illeti.

Robin Söderling és Fernando Verdasco már nem lehet ennyire vidám: a svéd Philipp Kohlschreibertől, a spanyol pedig Sam Querreytől kapott ki a harmadik fordulóban.

 

INDIAN WELLS-I ATP-TORNA, 3. FORDULÓ (3,645 millió dollár, kemény pálya):
Nadal (spanyol, 1.)–Sweeting (amerikai) 6:3, 6:1
Kohlschreiber (német, 32.)–Söderling (svéd, 4.) 7:6, 6:4
Querrey (amerikai, 21.)–Verdasco (spanyol, 9.) 7:5, 6:4

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Federer: nehézkes győzelem, de győzelem
Roger Federer sikerrel vette az első akadályt a 3,645 millió dollár összedíjazású ATP-tornán Indian Wellsben. A második helyen kiemelt svájci a második szettben csak rövidítésben kényszerítette térdre Igor Andrejevet. Következő...
Tovább a teljes cikkhez »


Villant Szafina
A korábban világranglistát is vezető Dinara Szafina megcsillogtatta valós tudását Indian Wellsben, és két szettben legyőzte a negyedik kiemelt Samantha Stosurt. A világelső Caroline Wozniacki felettébb simán vette a 3. fordulót, mindössze négy gémet engedett át spanyol ellenfelének.
 
INDIAN WELLS-I WTA-TORNA, 3. FORDULÓ (4,5 millió dollár, kemény pálya):
Wozniacki (dán, 1.)–Martínez Sánchez (spanyol, 28.) 6:1, 6:3
Szafina (orosz)–Stosur (ausztrál, 4.) 7:6, 6:4
 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu