KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARDY_FISH"
Federer besétált a negyeddöntőbe NY-ban 2012. szeptember 3. 18:50 Pályára sem kellett lépnie Roger Federernek hétfőn, a US Open 8. napján, ahhoz, hogy a negyeddöntőbe kerüljön. A 4. fordulóban Mardy Fish várt volna a világelsőre, de az amerikai egészségügyi okok miatt (információim szerint újra a szíve rendetlenkedik, 160-at vert) visszalépett a versenytől. Federer a legjobb nyolc között a cseh Tomas Berdych ellen folytathatja, mert a 6. kiemelt cseh 7:6, 6:4, 6:1-re legyőzte a spanyol Nicolas Almagrót. A 26 éves Berdych pályafutása 200. keménypályás sikerét ünnepelhette és először negyeddöntős a US Openen. Az Arthur Ashe stadion jegytulajdonosait Federer és Fish helyett szláv-párbajjal igyekeztek kárpótolni a szervezők: a horvát Marin Cilics és a szlovák Martin Klizan mérkőzése került a centerre. A helyettesítés feledhetőre sikerült: Cilics simán megállította a 2. fordulóban Tsongát verő pozsonyit (7:5, 6:4, 6:0). Az esti műsort is átalakították a rendezők. A centerről a Louis Armstrongba tették a Williams nővérek páros mérkőzését (az idén először, ki is kaptak Petrovától és Kirilenkotól, 6:1, 6:4-re), hogy Andy Murray és Milos Raonic meccse előbb elkezdődhessen, mert megint esőt ígértek estére. A skót és a kanadai az idén háromszor találkozott, de csak egyszer mérkőzött: Miamiban Raonic, Torontóban Murray nem állt ki sérülés miatt. A londoni aranyérmes a vártnál is simábban vágott vissza a tavasszal Barcelonában elszenvedett vereségért, pontosan 2 óra alatt úgy nyert 6:4, 6:4, 6:2-re, hogy a szervakirály egyetlen fogadóelőnyhöz sem jutott. Elégedetten mosolyoghatott piros pulóverében Ivan Lendl a lelátón. Jöhet tehát Cilics, aztán a szuper-szombaton, az elődöntőben valószínűleg Roger Federer.
 
Halat uzsonnázott Federer 2011. november 24. 17:43 Roger Federer harmadik csoportmérkőzését is megnyerte (6:1, 3:6, 6:3) a londoni ATP-világbajnokságon, csütörtök délután Mardy Fish akadt a horgára. A svájci klasszis harmadik szettre kényszerült, de ott már – a másodikkal ellentétben – nem ismert könyörületet.
 
Tsonga bejelentkezett az elődöntőre 2011. november 22. 17:14 Másfél óra alatt, két szettben (7:6, 6:1) győzött a francia Jo-Wilfried Tsonga a londoni ATP-vb csoportkörének második fordulójában, életben tartva ezzel reményeit az elődöntőre. Mardy Fishen már csak a csoda segíthet. Ez a találkozó volt a felvezetése az esti szuperpárharcnak, Roger Federer és Rafa Nadal méri össze az erejét huszonhatodik alkalommal, a B-csoportban.
 
Háromórás csatában győzött Rafa Nadal 2011. november 21. 09:05 Győzelemmel tért vissza több mint egy hónapos pihenője után Rafael Nadal, aki óriási csatában, 2 óra 53 perc alatt verte meg a londoni 2,228 millió fontos ATP-világbajnokság idei egyetlen újoncát, Mardy Fisht a B-csoportban.
 
Fish mehet horgászni – blog 2011. szeptember 5. 19:24 Blogunk alaposan leragadt a US Opennél, és reményeink szerint ezúttal nem kell csalatkoznunk: a hazaiak kedvence, Mardy Fish a nyolcaddöntőben csomagolhat. Jo-Wilfried Tsonga remek formában teniszezik, még szettet sem vesztett az idén Flushing Meadowsban – jóllehet ugyanez igaz Fishre. Sőt, azt is megkockáztatjuk, hogy ötszettes csatában nyer a kongói származású, de francia színekben induló teniszező. A háromszoros lóvé több mint kecsegtető.
 
Cincinnati: Murray-Djokovics újratöltve 2011. augusztus 20. 22:28 Andy Murray már túl nagy falatnak bizonyult Mardy Fish számára Cincinnatiben azután, hogy az amerikai pénteken két szettben elintézte a spanyol szupersztár Rafa Nadalt. A brit kedvenc a világelsővel találkozhat a vasárnapi döntőben, azzal a Novak Djokoviccsal, akit egyszer már képes volt legyőzni döntőben ezen a pályán, méghozzá 2008-ban.
 
Folytatódott Djokovics nagy sorozata 2011. augusztus 15. 09:07 Mardy Fish ugyan alaposan megszorongatta, döntő szettre kényszerítette Novak Djokovicsot, de végül nem született meglepetés a 2,43 millió dollár összdíjazású montreali teniszverseny döntőjében. A világelső szerb klasszis 6:2, 3.6, 6:4-re nyert, ezzel idei ötödik Mastersét húzta be, 2011-ben még veretlen kemény pályán. Djokovics ugyanis ebben a szezonban mindössze egyszer szenvedett vereséget, salakon, a Roland Garros elődöntőjében Roger Federertől.
 
Megelőzte honfitársa Djokovicsot 2011. augusztus 12. 22:45 A világelső Novak Djokovics még nem lépett pályára, de máris van szerb elődöntőse a montreali teniszversenynek: Janko Tipszarevics ugyanis meglepetésre legyőzte a 7. helyen kiemelt Tomas Berdychet. Az amerikai szurkolók örömére Mardy Fish is nyert Stanislas Wawrinka ellen.
 
Szuper Djokovics: 24-ből 24! 2011. március 31. 09:05 Szezonbeli 22. meccsét nyerte, ezzel 24-nél tart Novak Djokovics veretlenségi sorozata: szerdán a dél-afrikai Kevin Andersonnak vágott vissza a három évvel ezelőtti vereségért a Key Biscayne-i 3,645 milliós férfi tenisztorna negyeddöntőjében. Négy közé jutott a Juan Martín Del Potrót búcsúztatott Mardy Fish is, aki ezzel nem akármilyen bravúrt vitt véghez.
 
Roddick ellen is feltámadt Stepanek 2009. február 15. 10:02 Radek Stepanek kiejtette a címvédő, első kiemelt amerikai Andy Roddickot a San Josében rendezett, hatszázezer dollár összdíjazású ATP-tenisztorna elődöntőjéban, magyar idő szerint vasárnap hajnalban. Ellenfele a James Blake-et búcsúztató Mardy Fish lesz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu