Tsonga bejelentkezett az elődöntőre

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 22. 17:14
Másfél óra alatt, két szettben (7:6, 6:1) győzött a francia Jo-Wilfried Tsonga a londoni ATP-vb csoportkörének második fordulójában, életben tartva ezzel reményeit az elődöntőre. Mardy Fishen már csak a csoda segíthet. Ez a találkozó volt a felvezetése az esti szuperpárharcnak, Roger Federer és Rafa Nadal méri össze az erejét huszonhatodik alkalommal, a B-csoportban.


A két játékos minden követ megmozgatott a győzelemért az első fordulóban, pechjükre Federer, illetve Nadal állt a háló túloldalán. Tsonga a harmadik szettben, 4-5-nél adta be a derekát a svájci klasszis ellen, Fish még tovább maradt talpon, csak a rövidítésben adta meg magát a salakkirálynak 17 ezer néző előtt.

Csak másodszor találkoztak pályafutásuk során. A hatodik kiemelt jött ki jobban a meccs eleji brákcsatából, de 5:4-nél nem tudta kiszerválni a szettet, az első bréklabdát még hárította egy ásszal, a másodikat már nem. A tie breakben aztán korán elvette Fish szerváját , s 7-4-gyel behúzta a játszmát.

Amilyen rosszul kezdődött a következő felvonás a francia számára olyan szépen folytatódott, adogatása elvételét sorozatban hatszor bosszulta meg.

TENISZ, ATP-VILÁGBAJNOKSÁG, 2,228 MILLIÓ FONT
B-CSOPORT, 2. FORDULÓ:
Tsonga (francia, 6.) Fish (amerikai, 8.) 7:6 (7-4), 6:1
Nadal (spanyol, 2.)-Federer (svájci, 4.) 21:00

 


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu