KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOTUS_RENAULT"
F1: kinevezték a Renault új menedzserét 2011. november 5. 10:46 John Wickham szerződésbontását követően a Lotus-Renault máris megtalálta új csapatmenedzserét, aki a Twitteren közölte a hírt.
 
A Renault-nak nincs pénze Kubicára? 2011. szeptember 22. 17:37 Lengyel lapértesülések szerint a Lotus Renault súlyos anyagi problémákkal küszködik, ezért a következő F1-es szezonban csak fizetős versenyzőket alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy végleg elveszíti állását a február elején súlyos ralibalesetet szenvedett Robert Kubica.
 
Renault: októberben döntenének Kubicáról 2011. szeptember 11. 12:21 Rideg és érzelemmentes a bejelentés, de egyáltalán nem meglepő: a Lotus Renault október közepére várja azt az orvosi szakvéleményt, amelynek alapján eldönti, maradhat-e jövőre is a csapatban a február elején súlyos ralibalesetet szenvedett Robert Kubica.
 
F1: idén már nem tér vissza Heidfeld 2011. szeptember 5. 09:43 A német versenyző ugyan jogi útra akarta terelni az ügyet, de végül arról egyezett meg a Lotus Renault-val, hogy azonnal hatállyal felbontja az idei szezon végéig szóló szerződését. Így az idény előtt súlyos balesetet szenvedő Robert Kubica helyére igazolt Nick Heidfeld már nem ül idén versenyautóba, Vitalij Petrov társa Bruno Senna lesz.
 
Ideiglenesen (?) Senna váltja Heidfeldet 2011. augusztus 24. 20:26 Bruno Senna versenyzőként is visszatér a Formula-1-be, a hétvégi Belga Nagydíjra váltja az utóbbi időben sokat kritizált Nick Heidfeldet. A brazil pilóta eddig tesztpilótaként segítette a Lotus Renault-t.
 
Senna is bizonyíthat a Hungaroringen 2011. július 24. 18:56 Hosszú idő után ismét F1-es autóval bizonyíthat Bruno Senna, a néhai háromszoros világbajnok, Ayrton Senna unokaöccse. A brazil versenyző a jövő heti Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén ül Nick Heidfeld helyére.
 
Hamarosan tesztelhet Robert Kubica? 2011. július 20. 15:36 Felettébb izgalmas és jó hír érkezett a Lotus Renault lengyel versenyzőjéről, egyenesen Eric Boullier csapatfőnök nyilatkozott a klasszis rehabilitációjáról! Pontos időpontja még nincs az eseménynek, de ha minden kedvezően alakul, akkor Robert Kubica néhány hét múlva, talán már az ősszel F1-es autóba ülhet. Az egyszeres futamgyőztes pilóta zártkörű, privát teszten próbálhatja ki majd magát.
 
F1: Kubica az idén aligha tér vissza 2011. május 24. 11:45 Lényegében kizárta annak lehetőségét a Lotus-Renault-t birtokló Genii Capital tulajdonosa, Gerard López, hogy 2011-ben Formula 1-es versenyen vegyen részt Robert Kubica, aki súlyos balesetet szenvedett egy olaszországi raliviadalon februárban.
 
Kubica: Hamarosan kiengednek! 2011. április 21. 19:11 Tíz napon belül kiengedhetik a kórházból Robert Kubicát, a Lotus Renault Formula 1-es pilótáját - erről a lengyel sztár nyilatkozott az istálló hivatalos honlapjának.
 
Napokon belül újra lábra áll Kubica 2011. április 13. 14:49 Az egészséges emberek számára teljesen természetes az, ami néhány napon belül szinte ünneppel érhet fel a Lotus Renault F1-es versenyzőjének. A legfrissebb olaszországi orvosi jelentés szerint legkésőbb a jövő héten ismét lábra állhat Robert Kubica, aki február 6-án szenvedett borzalmas ralibalesetet.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu